خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار گیلان به دیدار دبیر ریاضی دوران تحصیل خود رفت

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 16:18
رشت- استاندار گیلان به مناسبت روز معلم از دبیر ریاضی دوران دبیرستان خود عیادت و قدردانی کرد.
معلم،زحمتكش،استاندار،ديدار،خرسندي،زحمات،تجليل

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با دوازدهم اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم عصر جمعه استاندار گیلان با حضور در منزل آقای محمد حسن زحمتکش، معلم ریاضی دوران دبیرستان خود، از زحمات و خدمات ارزشمند ایشان در عرصه تعلیم و تربیت تجلیل کرد.
در این دیدار صمیمانه استاندار گیلان ضمن عیادت از این معلم بازنشسته، با تجلیل از تلاش‌های دلسوزانه و بی‌وقفه وی در مسیر آموزش نسل جوان، تأکید کرد: معلمان، ستون‌های اصلی توسعه فرهنگی و اجتماعی هر جامعه هستند و بدون شک نقش آنان در شکل‌گیری آینده کشور انکارناپذیر است.
حق‌شناس با مرور خاطراتی از دوران تحصیل و یادآوری ویژگی‌های اخلاقی و علمی آقای زحمتکش، افزود: ایشان نه تنها معلمی سخت‌کوش و دلسوز بودند، بلکه با اخلاق نیکو و رفتار الهام‌بخش خود، همواره الگویی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شدند.
امروز افتخار می‌کنم که فرصتی فراهم شد تا از نزدیک از زحمات ایشان قدردانی کنم.
در ادامه این دیدار، «محمد حسن زحمتکش» نیز با ابراز خرسندی از حضور استاندار در منزل خود، این دیدار را نشانه‌ای از قدرشناسی و حفظ حرمت معلمان دانست و از توجه مسئولان به جایگاه معلم ابراز خرسندی کرد.