خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت حق‌الجلسات اعضای شورای روستا قانون است

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 15:59
نیشابور - رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: پرداخت حق‌الجلسات اعضای شورای روستا براساس مصوبه هیئت وزیران الزامی است و در صورت عدم اجرا، با مدیران خاطی برخورد خواهد شد.
شوراها،شوراي،اسلامي،مجلس،دولت،شوراهاي،اعضاي،رئيس

به گزارش خبرنگار مهر، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو صبح جمعه در گردهمایی بزرگ شوراهای اسلامی شهر و روستای بخش مرکزی شهرستان نیشابور که در اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد، اظهار کرد: شوراهای اسلامی رکن چهارم نظام هستند و در راستای راهبردهای کلی جمهوری اسلامی حرکت می‌کنند.
رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا همراه و همگام با دولت هستند و برای تحقق اهداف شوراها، همکاری با دولت و مجلس امری ضروری است.
وی با اشاره به ضرورت تأمین بیمه اعضای شوراها بیان کرد: این موضوع در برنامه‌های شورای عالی استان‌ها قرار دارد و در حال پیگیری از دولت و مجلس هستیم.
خانواده‌های اعضای شورا نیز باید از حداقل‌های حمایتی برخوردار باشند.
حاجی بگلو گفت: اگر حمایت‌های بی‌دریغ رئیس مجلس شورای اسلامی نبود، بسیاری از اصلاحات قانونی در حوزه شوراها محقق نمی‌شد.
رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: شوراها در دورترین نقاط شهری و روستایی مشغول خدمت‌رسانی هستند و مسیر امیدآفرینی را در پیش گرفته‌اند.
وی تأکید کرد: براساس مصوبه هیئت وزیران، حق الجلسات اعضای شورای روستا باید پرداخت شود.
این مصوبه به قانون تبدیل شده و هر مدیری که از اجرای آن خودداری کند، ترک فعل کرده و پیگیری خواهد شد.
همچنین، موضوع حق بیمه اعضا نیز از سوی شوراها دنبال می‌شود.
حاجی بگلو گفت: عملکردها نشان خواهد داد که چگونه در کنار دولت و مجلس برای خدمت به مردم آماده‌ایم؛ هرچند گاهی نیز کم‌لطفی‌هایی نسبت به جامعه شورایی مشاهده می‌شود.