خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تراشتگن به ترکیب اصلی بارسلونا برگشت

تسنیم | ورزشی | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 15:52
سنگربان آلمانی تیم فوتبال بارسلونا پس از غیبتی طولانی مدت به دلیل مصدومیت، آماده بازگشت به میادین شده است.
بارسلونا،بازي،فصل،مارك،فليك،وايادوليد،شاگردانش،انتهاي،سرمربي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هانسی فلیک سرمربی تیم فوتبال بارسلونا در نشست خبری پیش از بازی فردا (شنبه) شاگردانش برابر وایادولید در هفته سی‌و‌چهارم لالیگا، اعلام کرد که در این بازی مارک آندره تراشتگن درون دروازه کاتالان‌ها خواهد ایستاد.
تراشتگن دقیقاً 222 روز قبل (22 سپتامبر 2024) در مصاف بارسلونا برابر ویارئال آسیب دید و از آن زمان تا الان خانه‌نشین و در حال ریکاوری بوده است.
به سبب همین اتفاق بارسلونا مجبور به انجام جذب اضطراری یک دروازه‌بان جدید شد و وویچخ شزنی، سنگربان سابق یوونتوس را که در پایان فصل گذشته بازنشسته شده بود، دعوت به کار کرد.
اکنون اما همه چیز مهیای آن است که تراشتگن جای خود به عنوان دروازه‌بان شماره یک بارسلونا را از همتای لهستانی‌اش پس بگیرد.
فلیک که شاگردانش فردا شب از ساعت 22:30 به وقت تهران، در خانه وایادولید به میدان خواهند رفت، به خبرنگاران گفت: تراشتگن فردا قطعاً به ترکیب اصلی برمی‌گردد.
برای شزنی هم خوب است که بعد از این همه بازی‌های پی‌در‌پی، کمی استراحت کند.
مارک در مسیر درستی قرار دارد و از نظر جسمانی هم به سطح خوبی از آمادگی رسیده است.
من عملکردش را در تمرینات دیده‌ام.
سرمربی آلمانی بارسلونا در پاسخ به این سؤال که آیا بازگشت تراشتگن به ترکیب اصلی بارسلونا به معنای ماندن او در پست خود تا انتهای فصل خواهد بود هم تأکید کرد:من در این مقطع از فصل به فکر تغییر دادن هیچ چیز نیستم.
مارک فردا بازی خواهد کرد اما اینکه آیا برای بازی‌های بعدی من دروازه‌بان تیم را تغییر می‌دهم یا نه، نمی‌دانم.
ترجیح می‌دهم در لحظه زندگی کنم.
ببینیم چه می‌شود.
بارسلونا تا پایان فصل دو بازی بسیار مهم پیش رو دارد که می‌تواند سرنوشت قهرمانی‌اش در دو تورنمنت را تعیین کند.
بازی نخست سه‌شنبه هفته پیش در خانه اینتر در دور برگشت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست و بازی دوم، ال‌کلاسیکوی نیم فصل دوم لالیگاست که 21 اردیبهشت برگزار می‌شود و بارسایی‌ها در آن میزبان هستند.
انتهای پیام/