868کلاس درس تخریبی چالش بزرگ آموزش و پرورش بوشهر است
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر 868 کلاس درس تخریبی را چالش بزرگ ای مجموعه دانست و گفت: امیدواریم با همت خیرین مدرسه ساز و مشارکت آنها و اعتبارات ملی و استانی، این مشکل برطرف کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، غلامرضا دانشفر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بوشهر، با تشریح برنامهها و اولویتهای این اداره کل در سال 1404 گفت: در حال حاضر 260 هزار و 310 دانشآموز در 2 هزار و 67 مدرسه در مناطق مختلف استان بوشهر مشغول تحصیل هستند و حدود 16 هزار و 200 نفر معلم در حال خدمتگزاری به جامعه استان بوشهر میباشند.
وی با اشاره به سیاستها و برنامههای آموزش و پرورش استان در سال جاری، بیان کرد: اجرا نقشه اجرایی سند تحول بنیادین، اولین و مهمترین برنامه و سیاست ما است.
این سند شامل تحول در برنامه درسی، تحول در ساختار نظام آموزش، نهضت مدرسهسازی، عدالت در توسعه فضاهای آموزشی، توسعه عدالت آموزشی، کیفیت بخشی و آموزش است.
دانشفر در ادامه به تشریح جزئیات برنامههای کیفیسازی آموزش پرداخت و گفت: آموزش و توانمندسازی معلمان، آشنایی با روشهای آسان یاددهی، یادگیری، تغییر چیدمان کلاس، نرمافزار و سختافزار کلاس از جمله برنامههای ما در سال جاری است همچنین توجه و اهتمام به موضوع آسیبهای اجتماعی، توسعه فعالیتهای نماز و قرآن در مدارس، توجه به سازمان تعلیم و تربیت کودک در 2 بعد افزایش پوشش تحصیلی و محتوای آموزشی، توجه و اعتماد به دانشگاه فرهنگیان و اجرای برنامههای هفتم توسعه و هوش مصنوعی از دیگر اولویتهای آموزش و پرورش استان بوشهر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با تأکید بر اهمیت مهارتآموزی، توسعه پژوهشسراها، تقویت گروههای آموزشی هنرستانهای جوار کارخانهها و توجه به مدارس و دانشآموزان با ویژگیهای خاص و نخبگان، تصریح کرد: توجه به حوزه نخبگانی و دانشآموزان با استعدادهای درخشان از مهمترین سیاستها و اولویتهای ما در سال جاری است.
دانشفر در ادامه به بخشی از موفقیتها و دستاوردهای اداره کل آموزش و پرورش استان اشاره و خاطرنشان کرد: کسب رتبه اول سنجش نوآموزان در 2 سال پیاپی در کشور، کاهش نرخ تکرار پایه اول، شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل، برگزاری اردوی راهیان پیشرفت، برگزاری یادواره شهدای دانشآموز و فرهنگی با عنوان طرح لالههای روشن در 2 هزار مدرسه و 18 شهرستان و منطقه، ساماندهی یکهزار هیئت دانشآموزی در مدارس استان، ارتقا سرانه آموزشی از 5.4 به 6.5 متر مربع و حذف مدارس کانکسی در استان از جمله مهمترین دستاوردهای همکاران در سراسر استان بوده است.
وی افزود: کسب رتبه دوم کشوری در جلب همکاری خیرین مدرسهساز، کسب 250 رتبه علمی توسط دبیران و هنرآموزان استان در جشنوارهها و مسابقات علمی و پژوهشی، کسب 200 رتبه سه رقمی، 35 رتبه 2 رقمی و یک رتبه یک رقمی در کنکور سراسری، ارتقا یک پلهای استان در کنکور سراسری، کسب 2 مدال نقره جهانی، کسب مدال رنگارنگ در المپیادهای علمی کشور، ارتقا شش پلهای در پژوهشهای دانشآموزی در کشور، کسب 11 رتبه کشوری در جشنواره نوجوان خوارزمی، کسب مقام دوم کشوری در مسابقات دانشآموزان متوسط در سطح کشور، کسب مقام سوم مسابقات دوومیدانی در مقطع ابتدایی پسران و دختران در سطح کشور، کسب مدال طلای جهانی در رشته فوتبال 7 نفره ، کسب مدال طلای مسابقات جهانی دانشآموزی زیر 19 سال در صربستان و کسب مدال برنز جهانی در المپیک صربستان از دیگر افتخارات استان بوشهر در عرصه آموزش و پرورش بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اعزام 5 نفر از دانشآموزان زیر 15 سال به مسابقات جهانی صربستان، خاطرنشان کرد: در انتخاب معلمان نمونه، 3 نفر از معلمان استان بوشهر نمونه کشوری شدند که در طول چندین سال گذشته بیسابقه بوده و استان بوشهر را در صدر کشور قرار داده است.
دانشفر به چالشهای پیشروی آموزش و پرورش استان پرداخت و گفت: تعداد 868 کلاس درس تخریبی، چالش بزرگ آموزش و پرورش استان بوشهر است که امیدواریم با همت خیرین مدرسهساز و مشارکت آنها و اعتبارات ملی و استانی، این مشکل برطرف کنیم و این کلاسها در اختیار دانشآموزان و فرهنگیان استان قرار دهیم.
همچنین بحث کیفیتبخشی در بخش آموزش از دیگر مواردی است که امیدواریم با طراحی و توانمندسازی معلمان عزیز، به سرانجام برسانیم.
وی شعار هفته معلم در سال 1404 را برای معلم، برای ایران اعلام کرد و از تلاشهای تمامی معلمان، مدیران، مربیان و تمامی کسانیکه در تعلیم و تربیت استان فعالیت میکنند، قدردانی کرد.
انتهای پیام/