خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار خوزستان در روز معلم از پدر شهید مدافع حرم تجلیل کرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 13:59
اهواز - استاندار خوزستان به مناسبت روز معلم با حضور در منزل پدر شهید مدافع حرم، سید مهدی موسوی از مقام معلمان و ایثارگری این خانواده تجلیل کرد.
معلمان،بازنشسته،معلم،شهيد،معيشتي

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا موالی زاده پیش از ظهر امروز جمعه به مناسبت روز معلم با حضور در منزل یکی از معلمان بازنشسته که پدر شهید مدافع حرم هم هست از زحمات معلمان به‌ویژه در شرایط دشوار معیشتی قدردانی کرد و گفت: معلمان با عزت‌نفس و پاکدستی، از شریف‌ترین اقشار جامعه هستند.
وی با اشاره به جایگاه والای پدر شهید موسوی، معلم بازنشسته و چهره‌ای برجسته در جامعه، افزود: این دیدار برای گرامیداشت روز معلم و ادای احترام به اولین شهید مدافع حرم، سید مهدی موسوی، انجام شد.
موالی‌زاده همچنین به مشکلات معیشتی معلمان بازنشسته اشاره کرد و اظهار کرد: امیدوارم با تلاش‌های مسئولان، چالش‌های مالی این قشر ارزشمند کاهش یابد تا در دوران بازنشستگی با آرامش بیشتری زندگی کنند.
وی تأکید کرد که خدمت به معلمان افتخاری برای مسئولین استانی است.