خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار فوتی های شناسایی شده حادثه بندر شهید رجایی به ۳۳ نفر رسید

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 13:59
بندرعباس- شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۳۳ نفر رسید.
شناسايي،فرزند،نفر،حادثه

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: شمار جان‌باختگان شناسایی شده حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۳۳ نفر رسید.
مجتبی قهرمانی افزود: با استفاده از روش‌های پلیسی و پزشکی قانونی هویت پیکرهای ۴ نفر دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی شناسایی شده است.
وی گفت: اسامی چهار جان‌باخته جدید شناسایی شده عبارت است از؛ محمد کریمی مزیدی فرزند رضا قلی، فاطمه امانی فرزند علی، سعید نامی فرزند بهارخان و علی سمیعی فرزند ماشاءالله که بر این اساس با احتساب شناسایی ۲۹ نفر از جان باختگان در روز گذشته هم اکنون تعداد جان باختگان شناسایی شده این حادثه ۳۳ نفر رسیده است.