خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 13 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری مسائل کلان کهگیلویه و بویراحمد در سطح ملی

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 13:53
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیگیری مشکلات دانشجویان و مسائل کلان استان در سطح ملی خبر داد و بر استفاده از فناوری های نوین برای پیگیری تاکید کرد.
استان،پيگيري،اشاره،رحماني،دانشجويان،مسائل،مشكلات،بويراحمد،اج ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی پیش از، ظهر امروز در نشست با تشکل های دانشجویی با حضور محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، بر پیگیری مسائل کلان استان به ویژه در حوزه سلامت در سطح ملی تاکید کرد و ضمن اشاره به دغدغه‌های دانشجویان، از تلاش برای رفع مشکلات استان با استفاده از ظرفیت‌های موجود خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت نقش دانشجویان در توسعه استان، عنوان کرد: دانشجویان همواره دغدغه‌های خود را در جمع مسئولان دانشگاهی مطرح می‌کنند و ما نیز در کنار آنان هستیم تا در حد توان، مشکلات آنان را پیگیری و حل کنیم و با استفاده از نرم‌افزارهای ثبت و ضبط، پیگیری لازم را انجام خواهیم داد و همچون گذشته، همراه دانشجویان در رفع مسائل و مشکلات کلان خواهیم بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بسیاری از مسائل دانشجویان از طریق معاونت‌های آموزشی و هیئت‌علمی دانشگاه‌ها قابل پیگیری است، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و مجموعه دانشگاه خواست تا با استفاده از اختیارات خود در استان، گام‌های مؤثری در جهت رفع این مشکلات بردارند.
وی با اشاره به محدودیت‌های اعتباری، خاطرنشان کرد: حتی اگر منابعی در استان داشته باشیم، امکان تزریق آن به تمام بخش‌ها وجود ندارد، چرا که این امر با فرآیند بودجه‌ریزی ملی همخوانی ندارد.
با این حال، از طریق جلسات با وزیر، معاونان، مجمع نمایندگان و سازمان برنامه و بودجه، پیگیر تأمین اعتبارات لازم هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: در صورت نیاز، این موضوعات را با معاون اول رئیس‌جمهور و شخص رئیس‌جمهور نیز مطرح خواهیم کرد تا مسائل کلان استان به‌ویژه در حوزه سلامت، پیگیری و حل شود.
رحمانی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در حل مشکلات اجرایی، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید احساس کنند که بدون پژوهش و آموزش عالی، کارشان ناتمام است.
دانشگاه‌ها نیز باید پژوهش‌های کاربردی انجام دهند تا نتایج آن مستقیماً در بخش اجرایی به کار گرفته شود.
وی افزود: در دنیا، دانشگاه‌ها تنها 10 تا 15 درصد درآمد خود را از بودجه عمومی تأمین می‌کنند و مابقی را از طریق پژوهش و فعالیت‌های علمی کسب می‌نمایند.
ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم.
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های ازدواج و مسکن اشاره کرد و افزود: برخی بانک‌ها عملکرد خوبی داشته‌اند، اما برخی دیگر به‌دلیل محدودیت منابع، از پذیرش متقاضیان خودداری می‌کنند و ما هر دو ماه یک‌بار جلساتی با بانک‌ها برگزار می‌کنیم و آن‌ها را موظف به ارائه گزارش می‌نماییم تا سیاست‌های حمایتی دولت به‌ویژه در حوزه ازدواج، به‌درستی اجرا شود.
وی با اشاره به اجرای طرح جوانی جمعیت، اظهار داشت: در استان با کمبود زمین برای واگذاری به متقاضیان مواجه بودیم، اما توانستیم برای بیش از 2200 نفر در دهه فجر زمین تأمین کنیم.
هزینه آماده‌سازی این زمین‌ها بیش از 70 میلیارد تومان و ارزش آن‌ها حدود 2600 میلیارد تومان بود.
رحمانی به ضرورت توسعه متناسب بیمارستان‌ها اشاره کرد و عنوان کرد: نباید در هر شهر کوچکی بیمارستان بزرگ احداث کنیم، اما در مناطقی مانند دهدشت، به‌دلیل نیاز بالا، احداث بیمارستان 200 تختخوابی ضروری است.
وی با انتقاد از برخی تصمیمات نادرست گذشته، بیان داشت: متأسفانه در برخی موارد، پروژه‌های نیمه‌تمام رها شده‌اند، ما باید از ظرفیت بخش خصوصی برای بهره‌برداری بهتر از این امکانات استفاده کنیم.
رحمانی با اشاره به چالش‌های نیروی انسانی، بیان کرد: افزایش بهره‌وری نیروی موجود، اولویت ماست.
باید از نیروهای فعلی به‌گونه‌ای استفاده کنیم که نیاز به جذب نیروی جدید کاهش یابد.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم پیگیری مستمر مسائل، اظهار داشت: 80 درصد کارها با پیگیری حل می‌شود، ما در استان با محدودیت منابع مواجه هستیم، اما با تلاش و پیگیری توانستیم در برخی حوزه‌ها مانند آب و راه‌سازی، رشد قابل‌ توجهی در جذب اعتبارات داشته باشیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی خواست تا با همکاری یکدیگر، گام‌های مؤثری برای توسعه استان بردارند و از فرصت حضور نمایندگان مؤثر در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری مطالبات استان استفاده کنند.
انتهای پیام/