خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض هزاران نفر در آلمان به مناسبت روز کارگر

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 12:53
هزاران نفر به مناسبت روز جهانی کارگر در شهرهای مختلف آلمان به خیابان آمدند و از جمله برای دستمزدهای بیشتر و شرایط کاری بهتر تظاهرات کردند.
روز،آلمان،كارگري،كارگر،پليس،شركت،نفر،آموزش،دستمزدهاي،تجمعات، ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات، به گفته پلیس، در مجموع حدود 20 هزار نفر در تظاهرات سالانه روز کارگر در برلین و هامبورگ شرکت کردند.
برخلاف سال‌های گذشته، این رویداد عمدتا به صورت مسالمت آمیز برگزار شد.
در برلین، پلیس گزارش داد که 10 هزار نفر در «تظاهرات انقلابی روز کارگر» در مناطق کرویتسبرگ و نوی‌کلن شرکت کردند.
بر اساس اطلاعات پلیس برخی تظاهرکنندگان به سمت مأموران پلیس مواد آتش زا پرتاب کردند و برخی از شرکت‌کنندگان دستگیر شدند.
شعارهای طرفدار فلسطین هم از طرف برخی شرکت کنندگان شنیده می شد برخی از معترضان ماسک زده بودند.
روی پلاکاردهایی از جمله «مبارزه با فاشیسم»، «سرکوب را در هم بشکنید»، «علیه نژادپرستی و سرکوب» و «جنگ علیه جنگ» نوشته شده بود.
همچنین اعتراضاتی به رژیم صهیونیستی در برخی تجمعات وجود داشت.
اتحادیه‌های کارگری در سراسر آلمان روز کارگر را با درخواست‌هایی برای ادامه هشت ساعت کار در روز، شرایط کاری بهتر و دستمزدهای بالاتر گرامی داشتند.
روز پنجشنبه تجمعات و رویدادهای متعددی در همین راستا برگزار شد؛ شعار امسال کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری آلمان (DGB) «با ما قوی باشید» بود.
اتحادیه آموزش و علوم هم (GEW) خواستار اختصاص حداقل 130 میلیارد یورو اضافی از محل بودجه ویژه برای بخش آموزش شد.
آندریاس کلر، معاون رئیس GEW، در این تجمع در ماربورگ گفت: این پول برای رسیدگی مؤثر به عقب‌ماندگی عظیم سرمایه‌گذاری در آموزش در سطوح محلی، ایالتی و فدرال ضروری است.
اولاف شولتز، صدراعظم موقت آلمان هم به همین مناسبت در سرویس آنلاین X نوشت: هنوز افراد بسیار زیادی هستند که مجبورند برای پول بسیار کم سخت کار کنند.
به همین دلیل من طرفدار دستمزدهای مناسب هستم.
روز کارگر در آلمان و بسیاری از کشورهای دیگر یک تعطیل عمومی است.
این روز مهمترین روز اقدام برای اتحادیه‌های کارگری است.
طبق اعلام کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری آلمان (DGB)، امسال 310 هزار نفر در مجموع 420 رویداد و تجمع DGB در سراسر کشور شرکت کردند.
انتهای پیام/