خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیوارنگاره میدان جهاد در روز معلم میزبان محمدرضا لطفی شد

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 11:40
دیوارنگاره میدان جهاد در روز بزرگداشت مقام معلم، میزبان تصویری از محمدرضا لطفی و جمعی از شاعران معاصر و قدیمی شد.
ديوارنگاره،لطفي،فقيد،آهنگساز،نوازنده،طراح

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت سالگرد درگذشت محمدرضا لطفی آهنگساز و نوازنده تار فقید، از جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد رونمایی شد.
در این طرح محمدرضا لطفی در حال نواختن تار است و در کنارش شاعرانی چون حافظ، سعدی، هوشنگ ابتهاج و شهریار دیده می‌شوند که این آهنگساز و نوازنده فقید بسیار از اشعار آنها در آثارش استفاده می‌کرد.
تغییر دیوارنگاره میدان جهاد معمولاً با فاصله زمانی زیادی انجام می‌گیرد، همچنان که دیوارنگاره قبلی ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ با طرحی از حکیم نظامی گنجوی به مناسبت هفته بزرگداشت این شاعر گرانقدر تغییر کرد اما طرح دیوارنگاره جدید، همزمان با بزرگداشت روز معلم شده است!
در توضیح این دیوارنگاره امده است: «بی تو آری غزل سایه ندارد لطفی ...»
این دیوارنگاره محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی است و برخی عوامل آن عبارتند از ایده‌پرداز: مصطفی کفایی، تصویرساز: آیلار قاسمی، طراح گرافیک: محسن کربلایی زاده، طراح نوشتار: علی خلج.