خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران مناطق مختلف استان زنجان را فرا می گیرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 اردیبهشت 1404 - 11:12
زنجان-مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: با ورود سامانه بارشی از عصر امروز (جمعه)، بارش باران در نقاط مختلف استان آغاز خواهد شد.
استان،درجه،دماي،رحمان،هواشناسي،نيا،زنجان

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه با ورود سامانه بارشی از عصر امروز (جمعه)، بارش باران در نقاط مختلف استان آغاز خواهد شد، افزود: سامانه بارشی تا روز سه شنبه در استان تداوم خواهد داشت و افزایش ناپایداری جوی و سرعت وزش باد را در پی خواهد داشت.
وی افزود: بارش‌ها در استان در برخی ساعات با رگبار باران و رعد و برق نیز همراه خواهد بود و رخداد تگرگ نیز به شکل محلی دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: با توجه به ماهیت همرفتی بارش‌ها، ممکن است این شرایط در برخی نقاط (به‌ویژه ارتفاعات) با بارش موقتی شدید و آب‌گرفتگی معابر نیز همراه شود که یک هشدار هواشناسی زرد نیز در همین رابطه صادر شده است.
رحمان نیا با بیان اینکه آسمان استان طی امروز عمدتاً صاف خواهد بود که گاهی با افزایش ابر نیز همراه خواهد شد، افزود: احتمال غبارآلودگی و کاهش کیفیت هوا نیز از امروز و فردا دور از انتظار نیست و دمای هوا در روزهای آینده نوسانات قابل‌توجهی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه دمای کمینه و بیشینه شهر زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته بین منفی ۱۲ و ۲۷ درجه بالای صفر بوده است، ادامه داد: دمای فعلی شهر زنجان ۲۳ درجه بالای صفر بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت دو درجه افزایش یافته است.
رحمان نیا افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته نوربهار خدابنده با دمای هفت درجه و حلب با ۳۱ درجه بالای صفر به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط هواشناسی استان بود.