خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی ترامپ و ترزا می درباره ایران و سوریه

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 16 تیر 1398 - 01:20
کاخ سفید از گفتگوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با نخست وزیر انگلیس در مورد ایران و سوریه خبر داد.
ايران،گفتگو،سوريه،انگليس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان اچ کی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ترزا می نخست وزیر انگلیس، به صورت تلفنی گفتگو کرد.
کاخ سفید اعلام کرد که این دو سیاستمدار در مورد ایران و سوریه گفتگو کرده اند.
ترامپ و می مجدداً تاکید کردند که آمریکا و انگلیس با یکدیگر همکاری خواهند کرد تا تحریم‌ها علیه سوریه که ایران آن را حمایت می‌کند، را تقویت کنند و اطمینان حاصل کنند که ایران سلاح هسته‌ای به دست نمی‌آورد.
گفتنی است که روز یکشنبه ۱۶ تیر، پایان مهلت ۶۰ روزه ایران به اروپا برای اجرای تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای است.
این ضرب‌الاجل یک سال پس از آن صادر شده است که واشنگتن با خروج از برجام تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را دوباره اعمال کرد و آن‌ها را به‌صورت گسترده افزایش داد.