خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهارت‌ آموزی کلید تضمین امنیت شغلی در جامعه است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 22:30
ساوه -معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:مهارت‌ آموزی یکی کلید تضمین امنیت شغلی در جامعه است.
وزارت،كارگر،بازرس،تعاون،رفاه،معاون،اجتماعي،افزايش،كارگري،رضايي

به گزارش خبرنگار مهر، پروین رضایی عصر پنج شنبه در آئین بزرگداشت روز کارگر که در محل تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه برگزار شد، اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به آموزش مهارت‌ها و توانمندسازی افراد داشته و در همین راستا، شعار امسال وزارت کار این است که 《هر ایرانی یک مهارت》 داشته باشد.
وی افزود: همه افراد، به‌ویژه کارگران باید مهارت‌های جدیدی کسب کنند که علاوه بر افزایش توانمندی فردی، به تقویت اقتصاد کشور نیز کمک کند.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این موضوع مطرح می‌شود اگر کارگر کم است و ترس از تعطیلی شرکت‌ها بخاطر نبودن کارگر داریم پس چرا قراردادها موقت است.
رضایی، مهارت آموزی یکی از مهم‌ترین عوامل تضمین امنیت شغلی دانست و اظهار کرد: اگر فردی مهارت‌های لازم را داشته باشد، در هر شرایطی قادر به تأمین نیازهای خود خواهد بود در غیر این صورت، حتی اگر در یک شغل ثابت مشغول به کار باشد، با تغییرات در بازار کار و سازمان‌ها ممکن است امنیت شغلی خود را از دست بدهد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با نظام مهارت آموزی می‌توانیم امنیت شغلی کارگر را ایجاد کنیم و حوادث ناشی از کار را کاهش دهیم و درآمد و آینده درخشانی برای همه کارگران رقم بزنیم.
وی با تاکید بر اتخاذ سیاست جهت افزایش قدرت خرید قشر کارگری افزود: فاصله بین مزد و قدرت معیشت بسیار زیاد است و این مسأله صرفاً مربوط به امروز نیست، ما باید سیاست‌هایی در پیش بگیریم که قدرت خرید مردم بسیار افزایش یابد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: طبق گفته‌های معاون توسعه وزارت کار قرار است ۷۵۰ نفر در این وزارت استخدام داشته باشیم که حدود
۳۵۰ تا ۴۰۰ نفر آن بازرس خواهد بود بنابراین به تناسب استان و شهرستان گزینش بازرس انجام خواهد شد اما شهرستان ساوه و زرندیه با توجه به موقعیت صنعتی که دارد نگاه ویژه در تخصیص سهمیه بازرس به این دو شهرستان خواهیم داشت‌.
رضایی ادامه داد: بازرسان و تشکل‌های کارگری استان‌ها موظف هستند به منظور افزایش دقت, شرکت‌های پر خطر به ما معرفی کنند و از وزارت کار بازرس در محل حضور پیدا کند.
وی با تاکید بر وحدت بین تشکل‌های کارگری و کار فرمایی گفت: باید شیوه‌هایی اتخاذ شود که شکایت بین کارگر و کارفرما کاهش یابد.