خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر در زمان برگزاری دور چهارم گفتگوهای ایران-آمریکا

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 20:40
سخنگوی وزارت امور خارجه از تغییر در زمان برگزاری دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا خبر داد.
خارجه،امور،ايران،گفتگوها،عمان،سخنگوي،بعدي،حقوق

به گزارش خبرگزاری مهر، بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران از تغییر زمان برگزاری دور بعدی گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشت در رم برگزار شود خبر داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اعلام این موضوع از سوی وزیر امور خارجه عمان، تصریح کرد تعویق گفتگوها بنا به پیشنهاد وزیر امور خارجه عمان بوده و در مورد تاریخ احتمالی بعدی، متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.
بقائی با تاکید مجدد بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای بهره‌گیری از دیپلماسی جهت تامین منافع مشروع و قانونی ملت ایران و خاتمه‌دادن به تحریم و فشار اقتصادی که حقوق انسانی و رفاه تک‌تک ایرانیان را نشانه گرفته‌ است، خاطرنشان کرد که هیات نمایندگی ایران از ابتدای ورود به گفتگوها با حسن نیت، چارچوب‌های مشخصی را بر اساس مواضع اصولی کشورمان وفق حقوق بین‌الملل در حوزه استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و خاتمه تحریم‌های غیرقانونی تعیین کرده و جدیت خود را برای گفتگوهایی نتیجه‌محور جهت نیل به تفاهمی عادلانه، معقول و پایدار نشان داده و در این مسیر با قوت و قدرت ثابت‌قدم خواهد ماند.