خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکسازی 19 ساعته محور جنوب استان بوشهر پس از نشت تانکر سوخت

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 19:12
مدیرکل راهداری وحمل و نقل جاده ای استان بوشهر، گفت: در پی نشت مخزن یک دستگاه تانکر سوخت در محور کنگان به عسلویه، با تلاش 19 ساعته راهداران این مسیر پاکسازی شد.
كنگان،بوشهر،راهداري،عسلويه،محور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرزاد رستمی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر عصر امروز از پاکسازی 19 ساعته محور جنوب استان بوشهر در مسیر عسلویه به کنگان پس از نشت مخزن یک دستگاه تانکر سوخت خبر داد.
وی افزود: در پی نشت مخزن یک دستگاه تانکر حامل سوخت مازوت در محور کنگان به عسلویه مواد سوختی به طول 14 کیلومتر حدفاصل سه راهی عسلویه تا سه راهی شیرینو رها شد که احتمال بروز سوانح برای کاربران جاده‌ای را افزایش می‌داد.
رستمی خاطرنشان کرد: در همین راستا، راهداران با پاشیدن خاک در این محور، نسبت به ایمن‌سازی جاده اقدام کرده و پس از 19 ساعت تلاش بی‌وقفه، مسیر به طور کامل پاکسازی شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر یادآور شد: در این عملیات، راهداران کنگان به همراه 9 دستگاه ماشین‌آلات راهداری از شهرستان‌های کنگان، جم و دیر به‌کارگیری شدند.
انتهای پیام/