خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس برای زنان مسلمان ناامن شده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 18:40
نزدیک به نیمی از زنان مسلمان در انگلیس در نتیجه اسلام ستیزی در این کشور نسبت به یک سال قبل احساس امنیت کمتری می‌کنند.
انگليس،نظرسنجي،مسلمانان،نفرت،آنلاين،محافظت،حسين،اجتماعي،جامع ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از زنان مسلمان در انگلیس به دلیل افزایش اسلام ستیزی، نسبت به یک سال قبل احساس امنیت کمتری می‌کنند.
این نظرسنجی که توسط شرکت Survation انجام شده است، نشان داد که ۳۰ درصد از مسلمانان شرکت‌کننده در این مطالعه تایید کردند که هنگام بیرون رفتن در شب احساس امنیت نمی‌کنند، در حالی که بیش از نیمی از آنها گفتند که سیاستمداران در انگلیس در ایجاد این احساس که آنها کمتر در جامعه انگلیس مورد استقبال قرار می‌گیرند، نقش داشته‌اند.
بیش از یک چهارم مسلمانان شرکت‌کننده در این نظرسنجی اعلام کردند که به دلیل توهین‌ها و محتوای مضر آنلاین که با آن مواجه شده‌اند، به طور کامل استفاده از شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرده‌اند.
این نظرسنجی پس از هشداری که پیش از این در سال جاری توسط سازمان Tell Mama ، نهادی متخصص در نظارت بر جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان، صادر شده بود، منتشر می‌شود.
این سازمان گزارش داده بود که موارد نفرت علیه مسلمانان در انگلیس به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است.
این سازمان ۶۳۱۳ مورد نفرت علیه مسلمانان را در سال ۲۰۲۴ مستند کرده است که نشان‌دهنده افزایش ۴۳ درصدی نسبت به سال قبل است.
از این تعداد، صحت ۵۸۳۷ مورد تایید شده است.
کارشناسان معتقدند که افزایش این پدیده به تغییرات در الگوریتم‌های پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، علاوه بر قتل در ساوتپورت در ژوئیه گذشته و درگیری مداوم بین رژیم تروریستی اسرائیل و غزه، بازمی‌گردد.
از سوی دیگر، توفیق حسین، مدیر اجرایی سازمان Islamic Relief در انگلیس، که مسئول انجام این نظرسنجی بوده است، گفت که تعداد فزاینده‌ای از افراد برای انتشار محتوای توهین‌آمیز جسورتر شده‌اند و تاکید کرد که نیاز فوری به تلاش بیشتر برای محافظت از جوامع آسیب‌پذیر وجود دارد.
حسین توضیح داد که موسسه او نیز با موج فزاینده‌ای از نفرت آنلاین، به ویژه در رسانه‌های اجتماعی، مواجه شده است زیرا برخی معتقدند می‌توانند محتوای توهین‌آمیز و تحریک‌آمیز را بدون هیچ عواقبی منتشر کنند.
او در ادامه گفت: رسانه‌های اجتماعی به عرصه خطرناکی برای اخبار جعلی تبدیل شده‌اند، جایی که سازمان‌هایی مانند Islamic Relief، که برای نجات جان‌ها و کمک به نیازمندان در سراسر جهان، از جمله در داخل انگلیس، فعالیت می‌کنند، به جای حمایت، مورد حملات ناشی از نفرت قرار می‌گیرند.
توفیق حسین تاکید کرد که نتایج این نظرسنجی زنگ هشداری برای دولت انگلیس است تا تمام تلاش خود را برای محافظت از جامعه مسلمان به کار گیرد.
او همچنین از شرکت‌های فناوری خواست تا با سخنان نفرت‌آمیز مقابله کرده و از کاربران آنلاین محافظت کنند.
حسین در پایان گفت: ما نمی‌توانیم آزار و اذیت یا تبعیض مبتنی بر مذهب را تحمل کنیم.
اما دکتر نعومی گرین، معاون دبیرکل شورای مسلمانان انگلیس، گفت که نتایج این نظرسنجی گواه دیگری بر این است که اسلام‌هراسی به امری رایج در گفتمان عمومی تبدیل شده است.
او افزود که فضا‌های آنلاین و الگوریتم‌های سیاسی‌شده، مانند آنچه در پلتفرم ایکس استفاده می‌شود، به محیطی مملو از توهین و اطلاعات نادرست علیه مسلمانان و سایر گروه‌های آسیب‌پذیر تبدیل شده است و این امر جامعه را به مناطق تاریک‌تری می‌کشاند.
این دکتر در پایان تاکید کرد که وجود چارچوب‌های نظارتی دیجیتال مسئولانه برای محافظت از جامعه، از نظر روحی و جسمی، در برابر این انحطاط ضروری است.
منبع: آر تی