مشتریان عامل تداوم و استمرار خدمات درخشان یکصدساله بانک سپه
دکتر ابراهیمی در مراسم تجلیل از یکصد مشتری برتر بانک سپه که در آستانه یکصدمین سالروز تاسیس این بانک برگزار شد، موفقیت بانک سپه را در گرو موفقیت مشتریان گرانقدر آن عنوان کرد.

دکتر ابراهیمی در مراسم تجلیل از یکصد مشتری برتر بانک سپه که در آستانه یکصدمین سالروز تاسیس این بانک برگزار شد، موفقیت بانک سپه را در گرو موفقیت مشتریان گرانقدر آن عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، دکتر آیت ابراهیمی در این مراسم که دهم اردیبهشت ماه با حضور اعضای هیات مدیره، هیات عامل، مدیران مناطق استان تهران، روسای شعب ممتاز مستقل و مشتریان برگزیده در محل باشگاه بانک برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از میهمانان و مشتریان و با اشاره به سالروز یکصدسالگی نخستین بانک ایرانی، نوآوری، نوسازی و پویایی را مهمترین ویژگی سازمانهای با عمر و قدمت بالا برشمرد.
دکتر ابراهیمی وجود مشتریان ارزنده را عامل تداوم و استمرار خدمات درخشان بانک سپه در طول یک قرن فعالیت خود دانست و اظهار داشت: نوشوندگی سازمانها مستلزم همراهی مشتریان و شرکای خوب است که خوشبختانه بانک سپه از این نعمت بزرگ برخوردار است.
مدیرعامل بانک سپه خاطر نشان کرد: نخستین بانک ایرانی در طول عمر یکصدساله خود حتی در مقاطع سخت اقتصادی و در شرایط طرح ملی ادغام، همواره حامی نظام اقتصادی و مردم بوده و مشتریان خود را فراموش نکرده است.
مدیرعامل بانک سپه تصریح کرد: انسانهای بزرگ، شرکتهای موفق و پیشرفته را میسازند و شرکتهای موفق عامل پیشرفت و اعتلای کشور هستند.
دکتر ابراهیمی با اشاره به نقش پررنگ بانک سپه به عنوان یکی از پیشرانان تحول دیجیتال در بانکداری امروز کشور گفت: بانک سپه در سال 1403 در تامین مالی مشتریان اقدامات بزرگ و موثری انجام داده و در راهاندازی سکوهای تامین مالی و حوزه بانکداری شرکتی و تجاری موفقیتهای بزرگی کسب کرده است.
وی اقدامات گسترده بانک سپه در حوزه بینالملل را شایسته تقدیر دانست و به حجم فعالیتهای بانک در عملیات خارجی پرداخت.
مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه حمایتها و همراهیهای مشتریان ارزنده بانک سپه مسئولیت ما را در ادامه راه خدمتگذاری دوچندان میکند، اظهار امیدواری کرد: با ورود نخستین بانک ایرانی به سده دوم حیات خویش با همراهی مشتریان وفادار و کارکنان پرتلاش، بانک سپه به افقهای جدیدی ورود پیدا کرده و در مسیر پیشرفت و نوآوری با سرعت بیشتری حرکت کند.
انتهای پیام/