خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 7.4 درصدی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مرکزی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 17:30
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از رشد 7.4 درصدی تشکل های کارگری و کارفرمایی در مرکزی خبر داد و گفت: فعالیت تشکل های کارگری مراجعات قضایی را تا 30 درصد کاهش می دهد.
كارگري،استان،مركزي،اجتماعي،كارفرمايي،تعاون،تشكل،مديركل،رفاه، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی و تعاملی با شوراهای اسلامی کار و تشکل‌های کارگری استان مرکزی به با اشاره به تشکل‌های کارگری به‌عنوان محورهای گفت‌وگوی اجتماعی، گفت: نقش تشکل‌های داخلی در کاهش اختلافات کارگری بسیار با اهمیت است و چنانچه این نهادها در واحدهای تولیدی فعال باشند، می‌توان تا 30 درصد از میزان مراجعه به مراجع رسمی حل اختلاف کاست.
وی افزود: در حال حاضر 374 تشکل فعال در حوزه کارگری و کارفرمایی استان مرکزی شناسایی شده‌اند که این آمار شامل 207 تشکل نماینده کارگری، 62 شورای اسلامی کار، 36 انجمن صنفی کارگری، 60 انجمن صنفی کارفرمایی و 9 کانون بازنشستگی است و توسعه تشکل‌ها، پایبندی به اصل سه‌ جانبه‌گرایی و افزایش سطح تعامل در محیط‌های کاری از الزامات بهبود فضای کارگری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در سال گذشته 7.4 رشد داشته است و برخلاف تعاونی‌ها که پس از عدم تمدید، در آمار باقی می‌مانند، این تشکل ها در صورت عدم تمدید اعتبار، به‌طور خودکار از فهرست آماری حذف می‌شوند.
این در حالی است که، هم‌اکنون 14 هیئت تشخیص و 9 هیئت حل اختلاف با ساختار سه‌جانبه نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان در استان فعال هستند.
امیدی ادامه داد: در همین زمینه در سال گذشته 9 هزار و 623 دادخواست به این مراجع ارسال شد که از این میان، 7 هزار و 881 پرونده منجر به صدور رأی، یک هزار و 234 مورد با سازش مختومه و یک هزار و 742 مورد نیز منجر به انصراف یا رد دعاوی شد.
وی عنوان کرد: همچنین، در سال گذشته 6 هزار و 890 درخواست در زمینه مشاغل سخت و زیان آور ثبت شد که از این تعداد، 3 هزار و 894 مورد تأیید و 2 هزار و 996 رد درخواست شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: نظارت شورای اسلامی کار نیز می‌تواند عاملی موثر در افزایش بهره‌وری، نظارت بر روند تولید، پیشگیری از حوادث و تسهیل ارتباط بین کارگر و کارفرما باشد و یکی از مأموریت‌های مهم این شوراها، تقویت روحیه همکاری و ارتقای کیفیت عملکرد در محیط‌های کاری است.
انتهای پیام/711/