خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانواده‌ شهدا چراغ راه مسئولان هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 16:59
بوشهر- مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری بوشهر گفت: خانواده‌ها شهدا چراغ راه مسئولان هستند و باید همواره مورد تکریم قرار گیرند.
شهيد،شهدا،ديدار،خانواده،ايثار،تأكيد

به گزارش خبرنگار مهر، هادی اخلاقی ظهر پنجشنبه در سفر به جزیره خارگ و دیدار با خانواده شهید والامقام «علیرضا ندیم‌زاده» با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید گرانقدر اظهار کرد: شهید ندیم‌زاده از جمله جوانانی بود که با ایثار و فداکاری، امنیت و عزت امروز کشور را پایه‌گذاری کرد و آرامش کنونی مدیون خون پاک امثال ایشان است.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری بوشهر با تأکید بر جایگاه والای خانواده‌های معظم شهدا، افزود: دیدار با خانواده شهدا، ادای دین کوچکی به ایثار بزرگی است که آنان برای انقلاب و میهن اسلامی انجام داده‌اند.
وی گفت: این خانواده‌ها چراغ راه مسئولان هستند و باید همواره مورد تکریم قرار گیرند.
خانواده شهید ندیم‌زاده نیز در این دیدار با تشکر از حضور و توجه مسئولان، بر تداوم راه شهدا در خدمت صادقانه به مردم و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.