خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضایی: هنگام برگزاری کنکور قطعی برق نداریم

اعتماد | همه | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 16:52
معاون بهره‌برداری و نظارت بر توزیع برق تهران بزرگ گفت: تا پایان برگزاری کنکور هیچ برنامه خاموشی در تهران در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت نداریم.
كنكور،برق،تهران،توزيع،مراكز،برگزاري

معاون بهره‌برداری و نظارت بر توزیع برق تهران بزرگ گفت: تا پایان برگزاری کنکور هیچ برنامه خاموشی در تهران در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت نداریم.
کد خبر: 710961 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۱ ۱۶:۴۹:۵۴
علیرضا رضایی، معاون بهره‌برداری و نظارت بر توزیع برق تهران بزرگ درباره چگونگی تأمین برق حوزه‌های آزمون در تهران گفت: شرکت توزیع برق تهران بزرگ امروز وظیفه پایداری حدود ۲۰ حوزه کنکور سرتاسری را به عهده دارد که صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۱۱ و صبح جمعه ۱۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی افزود: مسئولان این شرکت از ۳ هفته گذشته جلساتی برای هماهنگی با برگزارکنندگان کنکور داشتند و توصیه‌ها و اقدامات لازم برای آمادگی در به‌کارگیری سیستم‌های اضطراری و کنترل شبکه داخلی مکان‌های برگزاری کنکور را انجام شده است.
رضایی تشریح کرد: کنترل شبکه داخلی مکان‌های برگزاری کنکور از ساعت ۴ صبح امروز توسط تیم‌های عملیاتی شروع و از ساعت ۷ صبح نیز گروه‌های عملیاتی برق تهران بزرگ در مراکز کنکور مستقر شدند و گروه‌های ویژه کنترلی نیز در ستاد شرکت توزیع برای پایداری شبکه تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: حدود ۳۵۰ نفر از همکاران فنی ما وظیفه خدمات‌دهی در مراکز کنکور و پشتیبانی این مراکز را به عهده دارند و چهل خودرو عملیاتی نیز در این مراکز مستقر شدند تا اگر مشکلی پیش آمد بر طرف کنند.
معاون بهره برداری و نظارت بر توزیع برق تهران بزرگ گفت: تا پایان برگزاری کنکور و خروج تمام دانش آموزان از مراکز برگزاری کنکور، کنترل پایداری شبکه برق ادامه دارد.