خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز به‌کار ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در کهگیلویه و بویراحمد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 16:12
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ستاد بزرگداشت «شهدای خدمت» در استان تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
شهداي،خدمت،مقدس،دفاع،استان،شهدا،سالگرد،بنياد،رحماني،بزرگداشت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی ظهر امروز در نشست ستاد بزرگداشت نخستین سالگرد شهدای خدمت یاد و خاطره همه شهدا را گرامی‌داشت و گفت: رئیس جمهور، وزیر، استاندار و امام جمعه و‌ فرمانده نظامی شهید داده‌ایم که باید یاد و خاطره آنها را گرامی ‌داریم و با نظر رئیس جمهور ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در سراسر کشور تشکیل و فعال می‌شود و رئیس بنیاد شهید کشور به عنوان رئیس ستاد مرکزی شهدای خدمت تعیین شد و در استان‌ها این مسئولیت بر عهده استانداران است.
وی عنوان کرد: 24 تا 30 اردیبهشت به‌نام‌ هفته بزرگداشت شهدای خدمت نام‌گذاری شده است که تلاش می‌کنیم خدمات ارزشمند شهدا به ویژه شهدای خدمت در چارچوب دستورالعمل‌ها و راهبردها تبیین شود و نام‌گذاری‌های روزهای این هفته توام با خدمت بوده که ارج می‌نهیم خدمات همه مسئولان و کسانی که در راه رفع مسائل و مشکلات مردم جان خود را از دست دادند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: وظیفه انسانی و‌ دینی است که این ایثار و از خودگذشتگی را پاس بداریم، در همین راستا تشکیل کمیته‌های پنج‌گانه برای برگزاری باشکوه نخستین سالگرد شهدای خدمت با محوریت حوزه توسعه مدیریت و منابع استانداری ضروری است.
رحمانی با بیان اینکه، کمیته‌های پنچ‌گانه پس از تشکیل، برنامه‌های پیشنهادی را در قالب آخرین نسخه ارسال کنند، گفت: برنامه محوری نخستین سالگرد شهدای خدمت 30 اردیبهشت در مرکز استان برگزار و از ظرفیت سخنران ملی استفاده شود.
وی «شهدای خدمت خادمان مردم ایران» را شعار نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای پرواز اردیبهشت دانست و بیان کرد: تلاش شود برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت به بهترین نحو در سطح استان برگزار شود و مستندسازی برنامه نخستین سالگرد شهدای خدمت ضروری بوده و در این هفته برنامه‌های خوبی در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا برگزار باید شودـ
همکاری دستگاه‎‌‌های اجرایی با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین در نشست بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: دستگاه‌های اجرایی در نقش آفرینی بنیاد حفظ ارزش‌های دفاع مقدس در 44 مناسبت طول سال همکاری کنند، شهدای دوران دفاع مقدس برای اعتلای کشور به شهادت رسیدند و باید با تاسی و الگو گرفتن از شهدا خدمت به مردم را سرلوحه قرار دهیم.
رحمانی با اشاره به اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در 44 مناسبت در طول سال نقش آفرین است، افزود: دستگاه‌های اجرایی به خصوص فرهنگی نهایت همکاری را جهت اجرای هر چه بهتر برنامه‌های این ایام انجام دهند.
وی به آخرین وضعیت موزه دفاع مقدس استان اشاره و عنوان کرد: این پروژه در حال حاضر 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که از ردیف‌های مختلف در سطح استان و همچنین در مرکز کشور پیگیر اعتبارات خواهیم بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه، شناسنامه‌دار کردن یادمان‌های شهدا در دستور کار است، افزود از محل اعتبارات استانی مبلغی برای تکمیل پنج المان شهدای گمنام استان اختصاص داده شود.
رحمانی بر تهیه دانش‌نامه استان در دوران دفاع مقدس تا پایان تیر ماه سال جاری تاکید کرد و گفت: دانش‌نامه دفاع مقدس در برخی حوزه‌ها با مشارکت دستگاه‌ها پیشرفت 80 درصدی دارد که نهایت همکاری برای تهیه دانش‌نامه انجام شود.
وی با اشاره به قیام مردم گچساران علیه رژیم پهلوی در 19 آبان سال 57، عنوان کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مسجد شهیدان در برنامه‌های ایثار و شهادت استان دیده شود و سال گذشته در هفته دفاع مقدس از پنج هزار پیشکسوت و رزمنده دفاع مقدس تجلیل شد و در سال جاری تجلیل از شش هزار پیشکسوت برنامه‌ریزی شده است.
انتهای پیام/