خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اندیشکده آمریکایی: یمن؛ واشنگتن را کیش و مات کرده است

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 15:18
ارتش،يمن،سرخ،درياي،آمريكا،انديشكده

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی خیابان انقلاب نوشت:
اندیشکده آمریکایی، در مطلبی با اشاره به تداوم عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ، گزارش داد که ارتش یمن با اقداماتش ارتش آمریکا را در منطقه «کیش و مات» کرده است.
اندیشکده «انستیتو واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» در این مطلب اذعان می‌کند که ارتش یمن مسیرهای کشتیرانی غربی در دریای سرخ را مسدود کرده و توانایی آمریکا برای استقرار سریع و تأمین تجهیزات نیروهایش در غرب آسیا و فراتر از آن را به چالش کشیده‌ است.
عملیات‌های ارتش یمن در دریای سرخ نه‌تنها تجارت جهانی غربی‌ها، بلکه توانایی آمریکا برای استقرار سریع نیروهای نظامی در مناطق مختلف را نیز به‌شدت تهدید می‌کند؛ مسئله‌ای که واشنگتن را به جست‌وجوی راهکارهای نظامی، دیپلماتیک و لجستیکی برای مقابله با آن واداشته است.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.