خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی سابق رئال مادرید روی نیمکت قطر

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 14:58
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال اسپانیا به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید عنابی‌ها معرفی شد.
قطر،فوتبال،اسپانيايي،برعهده،هدايت

به گزارش مشرق، فدراسیون فوتبال قطر امروز (پنجشنبه) به طور رسمی از خولن لوپتگی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی قطر رونمایی کرد.
این مربی اسپانیایی با حضور در فدراسیون فوتبال قطر در شهر دوحه قرارداد همکاری را امضا کرد و تا سال ۲۰۲۷ هدایت عنابی‌ها را برعهده خواهد داشت.
لوپتگی ۵۸ ساله که سابقه هدایت تیم‌هایی همچون پورتو، تیم ملی فوتبال اسپانیا، رئال مادرید، سویا، ولورهمپتون و وستهام را برعهده داشته، جانشین هموطن خود یعنی لوئیس گارسیا شد.
اولین دیداری رسمی که این مربی اسپانیایی روی نیمکت قطر خواهد بود، بازی با ایران در دور دوم مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود که قرار است ۱۵ خرداد در ورزشگاه جاسم بن حمد برگزار شود.