خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفته ای برای تکلیف مداری/ تولید 2 هزار اثر فرهنگی

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 14:30
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین به ارائه برنامه های هفته عقیدتی و سیاسی سپاه در استان قزوین در آستانه هفته عقیدتی و سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با دهه کرامت، روز معلم، روز جهانی کارگر مقارن شده پرداخت.
سپاه،قزوين،انقلاب،بسيج،نمايندگي،مسئول،دفتر،استان،يوسفي،مطهري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین حجت‌الاسلام علی‌مراد یوسفی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان قزوین، ظهر امروز در نشست خبری با گرامی‌داشت این مناسبت‌ها، اظهار داشت: همان‌گونه که نهال نوپا برای رشد نیازمند قیم است، انقلاب نوپای اسلامی نیز به مراقبتی همه‌جانبه احتیاج داشت.
از همین رو، امام خمینی(ره) سپاه را به‌مثابه قیم انقلاب معرفی کردند.
وی با اشاره به مأموریت اصلی سپاه، افزود: حفاظت از اصل انقلاب و استمرار آن در درون و بیرون مرزها رسالت ذاتی سپاه است؛ چراکه انقلاب اسلامی رسالتی جهانی دارد و تا هر کجا که پیام آن شنیده شود، باید گسترش یابد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان قزوین با تاکید بر فلسفه وجودی سپاه قدس، آن را جلوه‌ای از بُعد بین‌المللی نهضت انقلاب دانست و تصریح کرد: ویژگی ممتاز سپاه، اتکای آن بر نیروی انسانی مومن و انقلابی است نه صرفاً تجهیزات پیشرفته نظامی.
این رویکرد انسان‌محور، رمز بسیاری از موفقیت‌های چشمگیر محور مقاومت در سطح منطقه‌ای و جهانی بوده است.
یوسفی بیان کرد: امدادهای الهی که در میدان‌های نبرد از جمله دفاع مقدس ظهور یافت، ثمره همین باور عمیق به قدرت لایزال الهی بود.
همان‌گونه که شهید میثمی گفت: «قدرت واقعی ما نه در ابزار نظامی، بلکه در میزان پیوند ما با خداوند متعال نهفته است.»
وی در ادامه به اهمیت کار فرهنگی و تربیتی در سپاه اشاره کرد و گفت: ایجاد ساختار عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، بستر فعالیت‌های بصیرتی، اعتقادی و معنوی را فراهم کرده تا زمینه دریافت یاری الهی در میان نیروها مهیا شود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان قزوین در تشریح فلسفه نام‌گذاری این هفته به نام شهید مطهری افزود: استاد مطهری نمونه واقعی تکلیف‌مداری بود که بدون توجه به حاشیه‌سازی‌ها، هر جا احساس وظیفه می‌کرد وارد میدان می‌شد.
مخالفت‌ها او را از مسیرش بازنمی‌داشت؛ همان‌گونه که با نگارش «داستان راستان» برای کودکان، برخی شأن او را بالاتر از این می‌دانستند، اما او معتقد بود که باید معارف دینی را به ساده‌ترین شکل برای نسل آینده تبیین کرد.
یوسفی با مقایسه این رویکرد با فعالیت‌های امروزی سپاه، بیان کرد: سپاه در کنار پیشرفت‌های نظامی و فناوری، هم‌زمان در عرصه خدمت‌رسانی به محرومان، حضور فعال و بی‌ادعا دارد.
این تلفیق قدرت و مسئولیت‌پذیری، یکی از علل محبوبیت و اقتدار سپاه و بسیج در میان مردم است.
وی ادامه داد: در بحران‌ها و حوادث، نیروهای سپاه و بسیج اولین کسانی هستند که به میدان می‌آیند و تا پایان ماجرا در کنار مردم می‌مانند.
بسیج همچون لکوموتیو قطار امت اسلامی، در حرکت بی‌وقفه خدمت‌رسانی است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قزوین، در پایان از برنامه‌ریزی برای اجرای بیش از 200 عنوان برنامه در پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت خبر داد و گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به فضاسازی شهری، بازدید از خطوط تولید، زنگ سپاس معلم در مدارس، دیدار با امام جمعه، برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و مسابقات هنری ویژه دانش‌آموزان اشاره کرد.
به گفته وی، در این هفته بالغ بر 2 هزار اثر فرهنگی با محوریت اندیشه‌های استاد مطهری توسط فرهنگیان و دانش‌آموزان استان تولید و منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/