خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقتصاد روستا کلید حل نیمی از مشکلات کشور

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 13:12
فرماندار همدان با تأکید بر جایگاه مردم در نظام اسلامی، گفت: حضور مردم در حاکمیت، قدرت نرم جمهوری اسلامی است و با تقویت اقتصاد روستاها می توان بخش عمده ای از مشکلات کشور را حل کرد.
همدان،حضور،روستاها،تأكيد،مشكلات،اسلامي،گراميداشت،فرماندار،مخ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مسلم مخفی امروز در مراسم گرامیداشت روز شوراهای اسلامی با حضور جمعی از مدیران و اعضای شوراها، ضمن تبریک ایام گرامیداشت شورا، مقام کارگر و جایگاه معلم، از تلاش‌های اعضای شوراها در مسیر خدمت به مردم تقدیر کرد.
وی با اشاره به نقش مردم در ثبات و اقتدار نظام، اظهار داشت: در همه مکاتب سیاسی، از گذشته‌های دور تاکنون، حضور مردم در ساختار حکمرانی یکی از اصلی‌ترین ارکان قدرت محسوب می‌شود.
در چند دهه اخیر نیز مفهوم قدرت نرم بر همین اصل استوار است و جمهوری اسلامی ایران نیز بر پایه حضور مردم شکل گرفته و استوار مانده است.
فرماندار همدان با استناد به توصیه‌های امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر، افزود: مردم ستون‌های دین و پاسداران واقعی این مرز و بوم هستند.
حضرت امام خمینی(ره) نیز بارها تأکید داشتند که با حضور مردم دولت تعیین می‌شود و این مشارکت مردمی، رمز موفقیت نظام است.
مخفی با بیان اینکه شوراهای اسلامی نماد مشارکت مردم در مدیریت محلی‌اند، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین راه‌های برون‌رفت از مشکلات، توجه ویژه به توسعه روستاها است.
اگر اقتصاد روستا را درست کنیم، نیمی از مشکلات کشور حل خواهد شد.
وی بر لزوم حفظ بافت و هویت روستاها در برنامه‌های توسعه‌ای تأکید کرد و بیان کرد: هرگونه توسعه باید با حفظ ساختار سنتی و هویتی روستاها همراه باشد.
این موضوع به‌ویژه در پروژه‌های عمرانی بسیار اهمیت دارد.
فرماندار همدان با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان همدان اظهار داشت: در حال حاضر 60 پروژه اثرگذار در شهرستان وجود دارد که حدود 30 پروژه با مشکلات اجرایی مواجه‌اند و مابقی در مرحله مطالعه هستند.
نباید اجازه دهیم این پروژه‌ها زمین‌گیر شوند.
وی در پایان تأکید کرد: یکی از آفات جدی، غفلت از اولویت‌ها است.
گاهی تحت تأثیر فضاهای رسانه‌ای یا مسائل حاشیه‌ای، از موضوعات اصلی غافل می‌شویم.
وظیفه ماست که مسائل اصلی را در صدر توجه قرار دهیم و پیگیر حل آن‌ها باشیم.
انتهای پیام/