خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 10درصدی مصرف آب در کاشان/لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 13:12
مدیرعامل آبفا کاشان از افزایش 10 درصدی مصرف آب در کاشان خبر داد و گفت: صرفه جویی در مصرف آب ویژه این برهه حساس ضروری است.
آب،مصرف،كاشان،افزايش،بيدگل،آران،اسماعيلي،مصارف،مترمكعب

یاسر اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، از افزایش نگران‌کننده مصرف آب در پی افزایش ریزگردها خبر داد و اظهار داشت: در نهم اردیبهشت‌ماه سال گذشته، مجموع مصرف آب در مناطق کاشان و آران و بیدگل 91 هزار مترمکعب بود، اما امسال این عدد به 100 هزار مترمکعب رسیده است، افزایشی 10 درصدی که در شرایط بحرانی منابع آبی، معنادار و هشداردهنده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان خاطرنشان کرد: ریزگردها فقط نمای شهر را تیره و تار نکرده‌اند بلکه الگوی مصرف را نیز تغییر داده‌اند و افزایش شست‌وشوی خودروها، منازل و مصارف بهداشتی در این روزها موجب فشار مضاعف بر شبکه آبرسانی شده است.
وی ضمن اشاره به لزوم بازنگری شهروندان در مصرف آب تاکید کرد: در روزهایی که آسمان کاشان و آران و بیدگل رنگ آبی به خود نمی‌بیند و نفس زمین از هجوم ریزگردها بند آمده آب، این سرمایه بی‌جانشین، بی‌صدا قربانی شتاب ما برای پاک‌کردن غبارها می‌شود.
اسماعیلی با اشاره به پیش‌بینی تداوم شرایط گرد و غباری در روزهای آینده گفت: از شهروندان درخواست داریم با پرهیز از شست‌وشوهای غیرضروری مانند تمیز کردن خودرو، حیاط یا معابر، و با مدیریت دقیق‌تر مصارف روزمره، سهم خود را در صیانت از آب ایفا کنند.
کاهش مصرف آب در کشاورزی با انتقال کشت به گلخانه‌ها
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان ضمن تاکید بر مدیریت مصرف آب توسط مشترکان تصریح کرد: استفاده از ابزارهای کم‌مصرف، تغییر عادت‌های پرمصرف و بازگشت به سنت‌های صرفه‌جویانه می‌تواند ما را در عبور از این بحران یاری کند.
انتهای پیام/801/