رسانههای خرد وهوش مصنوعی فرصت طلایی برای ترویج جهانی معارف اهلبیت(ع)
قم-رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشورگفت: ابزارهای نوین ترجمه،شبکههای اجتماعی و فناوری هوش مصنوعی،فرصت کمنظیری برای انتقال پیام اهلبیت(ع) به سراسر جهان فراهم کردهاند که نباید از آن غافل ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدامین آقامیری عضو شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور، صبح پنجشنبه در سومین اجلاس بینالمللی «راویان رسانهای اهلبیت (ع)» که با حضور فرهیختگان رسانهای از ایران و کشورهای آفریقایی در تالار اجتماعات مجمع جهانی اهلبیت (ع) برگزار شد، در سخنانی به تشریح تحولات چشمگیر در عرصه رسانه و مدیریت فرهنگی طی سالهای اخیر پرداخت.
وی با اشاره به نقش تعیینکننده فناوری در تحول رسانهای، گفت: تا چندی پیش، زبان مانعی جدی برای انتقال پیام و محتوا بود، اما امروز بهواسطه ابزارهای پیشرفته ترجمه، محتوای رسانهای میتواند در کمتر از چند ثانیه به زبانهای مختلف برگردانده و منتشر شود.
وی ادامه داد: این یک فرصت بزرگ برای ترویج معارف اهلبیت (ع) در سطح جهانی است، هرچند همزمان با تهدیدهایی از سوی محتوای مغایر با ارزشهای دینی مواجهیم.
آقامیری به قدرت روزافزون شبکههای اجتماعی و میکرورسانهها اشاره کرد و افزود: در عصر حاضر، تأثیرگذاری رسانههای خرد گاه از رسانههای رسمی نیز پیشی گرفته و ضروری است این ظرفیت را با تولید محتوای غنی، جذاب و هدفمند همراه کنیم.
وی همچنین از هوش مصنوعی بهعنوان ابزاری کلیدی در کاهش هزینهها، افزایش سرعت انتشار و ارتقای اثربخشی پیامهای ارزشی یاد کرد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی، تأکید کرد: هرچه زودتر به فناوریهای نوین، بهویژه در حوزه رسانه، مسلط شویم، مزیت رقابتی ما حفظ خواهد شد، اما در صورت تأخیر، این فرصت بهسرعت برای همه کشورها و جریانها قابل دسترس خواهد بود و جایگاه ما در عرصه رقابت رسانهای تضعیف میشود.
در پایان این نشست، با حضور آیتالله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع)، از نسخه جدید و چندزبانه وبسایت خبرگزاری بینالمللی اهلبیت (ع) رونمایی شد.
این نسخه، امکان انتشار اخبار و تحلیلها به ۲۷ زبان زنده دنیا را فراهم کرده و گامی مؤثر در مسیر جهانیسازی پیام اهلبیت (ع) بهشمار میرود.