خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی جمعه‌های خشم؛ پژواک صدای مظلومیت مردم مقاوم فلسطین

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 12:40
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: راهپیمایی جمعه‌های خشم ۱۲ اردیبهشت در استان‌های سمنان، قزوین و لرستان برگزار می‌شود.
راهپيمايي،سمنان،ظلم،لرستان،مقاوم،غزه،خشم

باشگاه خبرنگاران جوان ـ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: راهپیمایی جمعه‌های خشم ۱۲ اردیبهشت در استان‌های سمنان، قزوین و لرستان برگزار می‌شود.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در حالیکه غزه مظلوم و مقاوم در آتش ظلم و جنایت دژخیمان صهیونیستی می‌سوزد و کرامت انسان‌ها در پنجه‌های آلوده به خون ستمگران لگدمال می‌شود و مردم مسلمان و مقاوم فلسطین بار دیگر بر عزم پولادین خویش در مصاف با ظلم و ستم استکبار جهانی پای می‌فشارند و در هنگامه‌ای که با کمال اندوه و تأثر، رژیم وحشی و خون‌آشام صهیونیستی با حملات سبعانه و سنگین خود به اردوگاه یبنا و محله الفرحین در غزه مردان و زنان و کودکان بی‌دفاع این دیار را به خاک و خون می‌کشد سکوت و بی‌تفاوتی شرم آور است.
راهپیمایی جمعه‌های خشم مردم ایران فریادی است علیه سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی و دولت‌های به ظاهر حامی حقوق بشر.
مردم شریف استان‌های سمنان، قزوین و لرستان با حضور خود در راهپیمایی این هفته، پژواک صدای مظلومیت مردم فلسطین خواهند بود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی