خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریز دیه جان باختگان انفجار بندر شهید رجایی

اعتماد | همه | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 12:40
به گفته رییس‌کل دادگستری هرمزگان در کمتر از ۴۸ ساعت، دیه جان باختگان بندر شهید رجایی به حساب سپرده دادگستری واریز و از سوی ورثه جان‌باختگان قابل برداشت است.
رجايي،بندر،دادگستري،شهيد،ديه،باختگان،هرمزگان،جان

به گفته رییس‌کل دادگستری هرمزگان در کمتر از ۴۸ ساعت، دیه جان باختگان بندر شهید رجایی به حساب سپرده دادگستری واریز و از سوی ورثه جان‌باختگان قابل برداشت است.
کد خبر: 710944 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۱ ۱۲:۲۰:۴۴
رییس‌کل دادگستری هرمزگان گفت: در کمتر از ۴۸ ساعت، دیه جان باختگان بندر شهید رجایی به حساب سپرده دادگستری واریز و از سوی ورثه جان‌باختگان قابل برداشت است.
به گزارش ایرنا، رییس‌کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: مبلغ دیه ۲۵ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی تامین و واریز شد.
مجتبی قهرمانی اظهار کرد: در نتیجه تمهیدات اتخاذ شده از سوی دستگاه قضایی هرمزگان با همکاری استاندار و صنعت بیمه کشور به‌منظور کاهش تکریم خانواده‌های داغدیده در حادثه بندر شهید رجایی در کمتر از ۴۸ ساعت، دیه جان باختگان به حساب سپرده دادگستری واریز و از سوی ورثه جان‌باختگان قابل برداشت است.
وی با بیان اینکه اتخاذ تدابیر ویژه برای پرداخت دیه جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی منجر به تسریع و پرداخت خارج از نوبت مبلغ دیات شده است، تصریح کرد: این اقدام طی مراحل معمول و رویه‌های جاری مدت زمان زیادی طول می‌کشید که با همکاری بسیار خوب شرکت‌های بیمه در این خصوص در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام و مبالغ مورد نظر تامین شد.
معاون سیاسی و امنیتی دادستانی کل کشور اعلام کرد که پرونده انفجار در بندر شهید رجایی در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.
رییس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین ضمن تسلیت مجدد این حادثه اندوهبار به خانواده‌های جان باختگان و قدردانی از شرکت‌های بیمه به دلیل مشارکت در این اقدام ارزشمند، یادآور شد: تلاش صنعت بیمه کشور برای همدری با خانواده‌های داغدار جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان حادثه در بندر شهید رجایی اقدامی ستودنی و نماد مشتری مداری شرکت بیمه‌های شرکت کننده در این اقدام بزرگ است.
قهرمانی خاطرنشان کرد: در خصوص متوفیانی که شناسایی نشده‌اند نیز پس از احراز هویت همین فرآیند طی خواهد شد و مبالغ دیه در سریع‌ترین زمان ممکن و حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت پرداخت می‌شود.