خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت و کمیت نمایشگاه‌هابرای توسعه اقتصادی استان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 11:59
بیرجند- مسئول کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان جنوبی بر ضرورت ارتقای کیفیت و کمیت نمایشگاه‌هابرای توسعه اقتصادی استان تأکید کرد.
اقتصادي،معدن،پروين،فعالان،صنايع،استان،حضور،خراسان،كيفيت

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد پروین، مسئول کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان جنوبی صبح پنجشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار داشت: نمایشگاه‌ها همچنان به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارها برای گسترش بازار و توسعه اقتصادی در هر کشوری به شمار می‌آیند، حتی با وجود پیشرفت‌های چشمگیر در دنیای دیجیتال و فضای مجازی.
پروین در این زمینه افزود: نمایشگاه‌ها به ویژه در حوزه‌هایی مانند معدن و صنایع معدنی باید به یک نقطه کانونی برای مذاکره‌های مستقیم و تبادل اطلاعات تبدیل شوند.
وی ادامه داد: همچنین این رویدادها نه تنها فرصتی برای معرفی محصولات و خدمات فراهم می‌کنند، بلکه بستر مناسبی برای برقراری ارتباطات تجاری و اقتصادی میان فعالان حوزه‌های مختلف صنعت فراهم می‌آورند.
وی همچنین اشاره کرد: حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه‌های تخصصی معدن در سال‌های اخیر بسیار چشمگیر بوده و به رشد و توسعه بازارهای صادراتی این بخش کمک شایانی کرده است.
پروین گفت: بعلاوه در دو سال متوالی و امسال نیز در سومین سال در نمایشگاه ایران اکسپو حضور یافته‌ایم و این حضور باید ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: تداوم حضور فعالان اقتصادی در این نمایشگاه‌ها و افزایش تعداد مشارکت‌کنندگان می‌تواند تأثیر زیادی بر ارتقای جایگاه استان در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشد.
پروین با بیان اینکه نمایشگاه‌های حرفه‌ای و با کیفیت می‌توانند به گسترش بازارهای جدید و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی کمک کنند، افزود: اینکه فقط نمایشگاه‌ها برگزار شوند کافی نیست.
لازم است که نمایشگاه‌ها از نظر کیفیت، برنامه‌ریزی، و جذابیت برای فعالان اقتصادی به سطح بالاتری ارتقا یابند تا شرایط بهتری برای توسعه بازارها و رشد صنایع فراهم شود.
در پایان، مسئول کمیسیون معدن اتاق بازرگانی خراسان جنوبی خواستار برنامه‌ریزی بیشتر و تلاش مضاعف در جهت افزایش تعداد و کیفیت نمایشگاه‌های تخصصی در استان شد و گفت: امیدواریم با توجه به پتانسیل‌های فراوان استان در حوزه‌های معدن، کشاورزی و صنایع معدنی، شاهد برکات بیشتری از این دست نمایشگاه‌ها برای فعالان اقتصادی و رشد اقتصادی استان باشیم.