توصیه معاون استاندار اردبیل؛ شوراها وارد فاز اجرایی نشوند
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: شایسته است شوراها در عرصه تصمیم گیری، نظارت و هدف گذاری ورود پیدا کرده و از وارد شدن به فاز اجرایی پرهیز کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، فرهاد سبحانی، معاون امور عمرانی استاندار اردبیل پیش از ظهر پنجشنبه 11 اردیبهشت در نشست رؤسای شوراهای اسلامی استان با استاندار اردبیل در گرامیداشت هفته شوراها اظهار کرد: فرهنگ مشارکت به دلایل مختلف کم رونقتر از گذشته شده و بهتر است در این زمینه چارهاندیشی کرده و با پرهیز از بخشینگری در دستگاههای اجرایی سعی کنیم از ظرفیت شوراها به عنوان یک نهاد مدنی و مردمی بیش از گذشته بهره بگیریم.
وی افزود: امروز شوراها تحت فشار هستند و بهتر است دستگاههای اجرایی در تعامل و همراهی با شوراها در زمینه حل مشکلات مردم گامهای جدیتری بردارند.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل تصریح کرد: انتظار میرود اعضای شورا به جای جزئینگری و ورود به کارهای اجرایی، در حوزه تصمیمگیری، نظارت و هدفگذاری در طول سال وارد شده و کارهای اجرایی را به شهردار بسپارند.
سبحانی گفت: وجود کمیسیونهای مختلف و استفاده از ظرفیت مشاوران، اعضای شورا را میتواند در رسیدن به اهداف جلب رضایت مردم کمک کند و امیدواریم با پرهیز از ورود به حوزه اجرایی، شوراها بتوانند در کلاننگری و تصمیمسازیهای مناسب کوشاتر از گذشته عمل کنند.
وی ضرورت کسب درآمد پایدار برای شهرداریها را در فصل عمران و آبادانی یادآور شد و خاطرنشان کرد: اجرای طرح درآمد پایدار شهری میتواند به امیدواری بیشتر در مسیر تحول شوراها کمک کند.
در این مراسم احمد کنعانپور، مدیرکل امور شهری استانداری اردبیل نیز از زحمات و تلاشهای اعضای شوراها و حمایتهای همهجانبه استاندار اردبیل قدردانی کرد و ادامه داد: فلسفه وجودی شوراها کمک به پیشبرد اهداف نظام در مسیر پیشرفت، توسعه، عمران و آبادنی در کنار شهرداریها و دهیاریهاست.
کنعانپور اضافه کرد: شوراها به عنوان یک نهاد مدنی وظیفه سنگینی را در حمایت و پشتیبانی از مجموعه شهرداریها دارد و در هر شهر و روستا حضور آنها میتواند زمینهساز رفع مشکلات و دغدغهها باشد.
سه هزار جمعیت شورایی ظرفیت بینظیر است
کامران عباسی، رئیس شورای اسلامی استان اردبیل نیز در این همایش بیان کرد: با توجه به اینکه دغدغه مسئولان کشوری و استانی جذب سرمایهگذاری در مسیر رونق تولید و توسعه کشور است، شوراها میتوانند در این زمینه بیشترین همراهی را در شهرها و روستاها داشته باشند.
عباسی نگاه همسوی شوراها را در مسیر هدفگذاری دولت برای رسیدن به توفیقات بیشتر یادآور شد و اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران بر 2 رکن جمهوریت و اسلامیت بنا شده و با تأکید امام راحل و مقام معظم رهبری شاهد شکل گیری و حمایت و پشتیبانی از نهاد مدنی شوراها هستیم.
وی با گرامیداشت 9 اردیبهشت روز شوراها تصریح کرد: در عصر حاکمیت جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم اصل است و ما امروز در تمرین دموکراسی مشارکت بالای مردم شهرها، روستاها و محلات را نیز در قالب انتخابات شاهد هستیم تا منتخبان آنها بتوانند وظیفه و رسالت خود را انجام دهند.
رئیس شورای اسلامی استان اردبیل گفت: در 35 شهر استان و 972 روستا شوراها فعال بوده و سه هزار نفر جمعیت شورایی ظرفیتی است که میتوانیم از آن در مسیر حل مشکلات و نارساییها استفاده کنیم.
عباسی با قدردانی از حضور تعدادی از رؤسای ادوار شوراها و رؤسای فعلی شوراهای شهر و روستا در این نشست افزود: انتظار میرود فرمانداریها و دستگاههای اجرایی در همراهی شوراها و پذیرش آنها پیشقدم شده و در فرمانداریها، دبیرخانه اجرایی شوراهای شهرستان نیز فعالیت خود را انجام دهند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: هدف همه مسئولان، مدیران، شوراها و نمایندگان مردم در حوزههای مختلف خدمت به مردم و گرهگشایی از مشکلات است و در این زمینه باید با سعهصدر بیشتر تلاش کنیم.
به گزارش تسنیم، در این نشست تعدادی از رؤسای شوراهای اسلامی شهرهای استان نیز با بیان دغدغهها و مشکلات خود از استاندار اردبیل درخواست کردند تا زمینه تعامل و همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی و نهادها را در همراهی با منتخبان مردم در پارلمان محلی فراهم آورند.
در این مراسم همچنین از رؤسای منتخب و برتر شوراهای استان با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
انتهای پیام/131