خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت دیه جانباختگان بندر رجایی/750خودرو فاقد بیمه هستند

تسنیم | بازار | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 11:29
دیه برخی جانباختگان احراز هویت شده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی پرداخت شد.ضمن اینکه پرونده خسارت 750 خودرویی که فاقد بیمه بدنه بودند به دادگستری استان ارسال شده است.
بيمه،حادثه،شركت،البرز،پرداخت،بدنه،خسارات،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل بیمه البرز با اشاره به همدلی و همراهی شرکت های بیمه گر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: با نظارت بیمه مرکزی و همکاری دستگاه قضا، دیه تعدادی از جانباختگان احراز هویت شده این حادثه در سریعترین زمان ممکن به حساب اعلامی دادگستری هرمزگان واریز شد.
موسی رضایی تاکید کرد: بیمه های البرز، سینا و امید شرکت های بیمه گری بودند که پرداخت خسارات را انجام داده و با پیگیری های در حال انجام، روند پرداخت خسارات با همکاری دیگر شرکت های بیمه گر متعهد در این حادثه ادامه دارد.
پیش از این مدیرعامل بیمه البرز به عنوان نایب رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران طی نشستی از اعضای شورای هماهنگی شرکت های بیمه ای استان هرمزگان خواست خسارات بدنه خودروهای آسیب دیده در حادثه انفجار را در کمترین زمان ممکن پرداخت نمایند که این موضوع نیز در همان ساعات نخست پس از نشست، به میزان چشمگیری محقق گردید.
گفتنی است تا کنون 475 فقره خسارت بدنه خودرو این حادثه به حساب بیمه گذاران واریز و پرونده پرداخت خسارت بیش از 750 خودروی فاقد بیمه نامه بدنه توسط شرکت های بیمه با راهبری بیمه البرز تشکیل و به دادگستری استان ارسال شده است.
انتهای پیام/