خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طراحی و اجرای پروژه‌های عمرانی در بروجرد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 10:13
شهردار بروجرد از طراحی و اجرای پروژه های عمرانی در این شهر خبر داد و گفت: ایجاد پارک 160 هکتاری در کمربندی با چشم اندازی زیبا در دستور کار شهرداری است.
شهر،شهرداري،شوراي،بروجرد،شورا،اقدامات،شهردار،اعضاي،امور،اشار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، یحیی عیدی بیرانوند، شهردار بروجرد در نشست خبری و پرسش‌و‌پاسخ رئیس و اعضای شورای شهر و شهرداری گفت: کار شهرداری را بر پایهه اصولی همچون شفافیت و پاسخ‌گو بودن، تعامل با شورا در انجام کارها، توسعه زیرساخت‌ها و خدمات شهری، و حفظ سرمایهٔ اجتماعی و مشارکت مردمی بنا کردیم.
وی افزود: راه‌اندازی سامانه شفافیت، نهضت آسفالت با بیش از 3 میلیون مترمکعب، افتتاح شهرداری بافت تاریخی، و استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز از جمله اقدامات ارزشمند شهرداری بوده‌است.
شهردار بروجرد با تأکید بر این‌که هیچ قانونی مترقی‌تر از قانون شوراها نیست، بیان کرد: انتخاب افراد اصلح توسط مردم در انتخابات شورای شهر، باعث پیشرفت شهر خواهد شد.
عیدی بیرانوند درباره بودجه سال جاری اظهار کرد: 2 هزار و 300 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که طبق قانون، 60 درصد آن صرف امور جاری و 40 درصد صرف امور عمرانی خواهد شد.
وی درباره پروژه‌های سال جاری تصریح کرد: ساخت 3 زیرگذر، ادامه نهضت آسفالت، سامان‌دهی میدان‌های ورودی شهر، و ایجاد پارک 160 هکتاری در کمربندی با چشم‌اندازی زیبا و امکانات رفاهی، در دستور کار قرار دارد.
محمد پاپی‌نژاد، رئیس شورای شهر بروجرد، نیز در این جلسه اشاره کرد: اعضای شورای شهر بروجرد با تعامل سازنده و همکاری شهردار، در طول سه سال گذشته برای رفع مشکلات مردم تلاش کرده‌اند.
وی با اشاره به این‌که بیشتر جلسات شورا به‌صورت علنی برگزار شده، افزود: اختلاف‌نظر میان اعضای شورا مانع کار نبوده و طرحی که رأی اکثریت اعضا را نداشته تصویب نشده‌است.
رئیس شورای شهر بروجرد، خاطرنشان کرد: شورای شهر و شهرداری در برنامه‌ها و امور فرهنگی و عمرانی پیش‌قدم بوده‌اند و رضایت همشهریان نشانه عملکرد خوب این مجموعه است.
پاپی‌نژاد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شورای ششم توضیح داد: خرید معدن ماسه، اورهال و راه‌اندازی اصولی تله‌سیژ که سال‌ها راکد مانده بود و نیز، بازپس‌گیری زمین شهربازی قدیم به مساحت 20 هزار مترمربع از جمله اقدامات شهرداری بوده است.
وی ادامه داد: بهسازی پارک‌ها، افزایش سرانه فضای سبز، بازسازی و نوسازی ساختمان شورا، ساخت ساختمان شهرداری به مساحت 6 هزار متر از دیگر اقدامات این دوره از شورا بوده است.
انتهای پیام/