خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 12 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکایی‌ها به آینده دولت ترامپ بدبین هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 08:29
ایندیپندنت گزارش کرده است که آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناامید شده‌اند اما حمایت از جنبش MAGA رشد کرده است.
درصد،اينديپندنت،اعتماد،گزارش،نظرسنجي،ديوان،كنگره،كاهش،محبوبي ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین مهدی‌تبار - اکثریت آمریکایی‌ها دیدگاه بدبینانه‌ای نسبت به مسیر ایالات متحده تحت اداره دونالد ترامپ دارند، آن هم در آستانه صدمین روز از دور دوم ریاست‌جمهوری او.
به گزارش ایندیپندنت، طبق نظرسنجی مرکز سیاست عمومی آننبرگ دانشگاه پنسیلوانیا، حدود شصت درصد معتقدند کشور به شدت در مسیر اشتباه حرکت می‌کند.
ایندیپندنت گزارش کرده است که بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی کرده‌اند اقتصاد آمریکا در سال آینده نسبت به وضعیت فعلی بدتر خواهد شد.
همچنین اعتماد به دیوان عالی کشور کاهش شدیدی یافته و از شصت و هشت درصد در سال ۲۰۱۹ به چهل و یک درصد رسیده است، روندی که پس از لغو رأی "رو در برابر وید" در سال ۲۰۲۲ شدت گرفت.
این نظرسنجی در بحبوحه درگیری‌های ترامپ با کنگره انجام شده که چندین فرمان اجرایی او را متوقف کرده و مانع پیشبرد برنامه‌هایش شده است.
به گزارش ایندیپندنت، ترامپ در ماه‌های ابتدایی دور دوم ریاست‌جمهوری با صدور دستورات اجرایی گسترده سعی در افزایش قدرت خود داشته است.
سی و دو درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی گفته‌اند هیچ اعتمادی به دیوان عالی ندارند، هرچند این نهاد هنوز هم نسبت به رئیس‌جمهور و کنگره از اعتماد بیشتری برخوردار است.
بیشترین اعتماد عمومی همچنان به دانشمندان پزشکی و ارتش اختصاص دارد.
با وجود کاهش اعتماد به دیوان عالی، اکثریت رأی‌دهندگان همچنان به نظام "تفکیک قوا" پایبند هستند و معتقدند که دادگاه‌ها و کنگره باید توانایی مهار اقدامات رئیس‌جمهور را داشته باشند.
ایندیپندنت اضافه کرده است که اختلافات حزبی در این زمینه نسبتاً محدود است.
دو سوم آمریکایی‌ها باور دارند رؤسای جمهور نباید احکام دادگاه را نادیده بگیرند، حتی اگر با برنامه‌های آنها در تضاد باشد، در حالی که در میان رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه، بیست و هفت درصد این کار را مجاز دانسته‌اند.
ایندیپندنت گزارش داده که همزمان با این تحولات، محبوبیت کلی ترامپ به پایین‌ترین سطح از آغاز دور دوم ریاستش سقوط کرده و تنها چهل و دو درصد عملکرد او را تأیید کرده‌اند.
رضایت از عملکرد اقتصادی او نیز به سی و هفت درصد کاهش یافته است.
با وجود افت شدید محبوبیت ترامپ، تنها دو درصد از رأی‌دهندگان گفته‌اند که از رأی خود پشیمانند و اگر فرصتی دوباره داشتند، انتخاب دیگری می‌کردند.
در نهایت، نظرسنجی‌ها که ایندیپندنت به آنها استناد کرده، نشان می‌دهد که گرایش به پوپولیسم "آمریکا را دوباره عظیم کنیم" (MAGA) در بین رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه در حال افزایش است و بیش از یک‌سوم رأی‌دهندگان آمریکایی خود را طرفدار این جنبش معرفی کرده‌اند.