این دختربچه غزهای میخواست با شهید رئیسی دست دهد اما او قبول نکرد + عکس
دختری از یک خانواده غزهای در نمایشگاه کتاب تهران با اشتیاق جلو آمد و خواست با رئیسجمهور دست بدهد. شهید رئیسی با لبخند پرسید: «چند ساله است؟» و پدرش پاسخ داد: «13 ساله.» شهید رئیسی با محبت با او صحبت کرد اما به دلیل رعایت مسائل شرعی، از دست دادن خودداری نمود.

این دختربچه غزهای میخواست با شهید رئیسی دست دهد اما او قبول نکرد + …
دختری از یک خانواده غزهای در نمایشگاه کتاب تهران با اشتیاق جلو آمد و خواست با رئیسجمهور دست بدهد.
شهید رئیسی با لبخند پرسید: «چند ساله است؟» و پدرش پاسخ داد: «13 ساله.» شهید رئیسی با محبت با او صحبت کرد اما به دلیل رعایت مسائل شرعی، از دست دادن خودداری نمود.
کد خبر: 710877 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۱ ۰۷:۰۰:۰۰
سال گذشته، درست یک روز پس از میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، شهید آیتالله رئیسی در ساعات ابتدایی صبح به نمایشگاه کتاب تهران رفت؛ زمانی که هنوز جمعیت زیادی حضور نداشت تا مزاحمتی برای مردم ایجاد نشود.
به گزارش ساعدنیوز، در غرفه فلسطین، خانوادهای از غزه حضور داشتند که بهسختی و پس از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ جنگ، خود را به تهران رسانده بودند.
دختری از این خانواده با اشتیاق جلو آمد و خواست با رئیسجمهور دست بدهد.
شهید رئیسی با لبخند پرسید: «چند ساله است؟» و پدرش پاسخ داد: «13 ساله.» شهید رئیسی با محبت با او صحبت کرد اما به دلیل رعایت مسائل شرعی، از دست دادن خودداری نمود.
هنگام خروج، دختر بار دیگر تلاش کرد اما باز هم موفق نشد.
چند قدم که دور شد، ایستاد و با نگاهی مهربان گفت: «ممکن است این دختر از دست ندادن من دلخور شده باشد.» سپس انگشتری از همراهان گرفت، دوباره به غرفه بازگشت و آن را با دستان خودش به دختر هدیه داد.
آنگاه رو به مترجم گفت: «بگو این هدیه مخصوص شماست؛ چون امروز در ایران، روز دختر است.»