خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انگلیس: به احتمال زیاد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404 - 04:30
وزیر خارجه انگلیس گفت که این کشور احتمال دارد موجودیت کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد و دیگر کشورها را نیز به این کار تشویق می کند.
كشور،رسميت،فلسطين،شناختن،انگليس،وزير،لمي،لندن،تأكيد،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس طی سخنانی در مجلس اعیان این کشور گفت: به رسمیت شناختن کشور فلسطین، امری محتمل است و بریتانیا برای این کار منتظر اجازه کسی نخواهد ماند.
وی در جلسه استماع مجلس اعیان در لندن گفت که این به رسمیت شناسی باید بخشی از یک روند سیاسی واقعی به سوی راه حل دو کشور باشد و نه صرفاً یک اقدام نمادین
لمی تأکید کرد که مسأله فلسطین، مسأله‌ای عادلانه است و فلسطینیان شایسته داشتن وطنی مستقل هستند.
او توضیح داد که به رسمیت شناختن کشور فلسطین، در تعهدات انتخاباتی حزب کارگر گنجانده شده است.
وی همچنین گفت: «تنها گزینه، راه حل دو کشور است و ما به همکاری با شرکای خود در فرانسه و عربستان سعودی برای برگزاری کنفرانس نیویورک در مورد راه حل دو کشور ادامه خواهیم داد تا این گزینه همچنان زنده بماند.»
وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که به رسمیت شناختن، پایان راه نیست، بلکه آغازی برای یک راه حل سیاسی واقعی است.
او همچنین بر نقش انگلیس به عنوان عضو دائم شورای امنیت در پیشبرد پیشرفت‌های ملموس در این زمینه تأکید کرد.
لندن روز دوشنبه میزبان محمد مصطفی نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین بود.
سفر مصطفی در حالی صورت گرفت که او پیش از این هم گفتگوهایی را با دیوید لمی داشت و از بریتانیایی‌ها درخواست کرد تا کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.
به نوشته روزنامه «گاردین» این اولین باری است که لندن رسماً تأیید می‌کند که در حال مذاکره با فرانسه درمورد روند به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان بخشی از کنفرانس آینده راهکار دو دولتی در نیویورک است.
وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه 160 کشور تاکنون کشور فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند، از جمله اسپانیا، نروژ و ایرلند که اخیرا به آنها پیوستند، تأکید کرد: «هیچ‌کس حق وتو درمورد به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط انگلیس را ندارد».
انتهای پیام