خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانوان سرپرست خانوار در دشتی حمایت می شوند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 23:41
بوشهر- فرماندار دشتی با تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه فرهنگی نجمه خاتم در خورموج، بر حمایت از بانوان سرپرست خانوار و تخصیص تسهیلات اشتغال‌زایی به آنان تأکید کرد.
بانوان،كارآفرين،بازارچه،تسهيلات،محلي،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی چهارشنبه شب با حضور در بازارچه فرهنگی نجمه‌خانم، از غرفه‌های مختلف بازدید و با دست‌اندرکاران و بانوان شاغل در این نمایشگاه گفت‌وگو کرد.
فرماندار دشتی با اشاره به نقش مهم زنان سرپرست خانوار در اقتصاد خانواده، اظهار کرد: دولت تسهیلات مختلفی از طریق بنیادهایی مانند برکت و علوی برای اشتغال‌زایی و توسعه فعالیت‌های اقتصادی پیش‌بینی کرده است که باید به‌درستی در اختیار بانوان فعال و کارآفرین قرار گیرد.
وی با تأکید بر ظرفیت‌های متنوع در سطح شهرستان، افزود: انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیازهای خود و هدایای سازمانی را از تولیدات داخلی و بازارچه‌های محلی تأمین کنند تا از این طریق چرخه اقتصاد محلی تقویت شود.
مقاتلی از پیگیری‌های لازم برای پرداخت تسهیلات در سال جاری خبر داد و خواستار همکاری جدی نهادهای حمایتی و بانوان در استفاده بهینه از این فرصت‌ها شد.
گفتنی است بازارچه فرهنگی نجمه‌خانم با حضور جمعی از بانوان هنرمند و کارآفرین، در روزهای نهم و دهم اردیبهشت‌ماه، در نگارخانه فرهنگسرای شهید شهریاری شهر خورموج برپا شده است.