خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

46 میلیون سهام در بورس منطقه‌ای خوزستان مبادله شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 15 تیر 1398 - 22:11
مدیر بورس منطقه‌ای خوزستان از معامله بیش از 46 میلیون سهام در بورس منطقه‌ای این استان خبر داد.
خوزستان،معاملات،سهام،بورس

نیلوفر بحریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با اشاره به معاملات انجام شده در هفته گذشته منتهی به تاریخ دوازدهم تیر ماه در بورس منطقه‌ای خوزستان اظهار داشت: در این هفته تعداد 46 میلیون و 874 هزار سهم، حق تقدم و اوراق مبادله شد.
وی ارزش سهام، حق تقدم و اوراق مبادله شده در بورس منطقه‌ای خوزستان را 219 میلیارد و 590 میلیون ریال عنوان کرد.
مدیر بورس منطقه‌ای خوزستان 25 درصد این معاملات را مربوط به خرید سهام اعلام کرد و ادامه داد: همچنین 75 درصد باقی‌مانده مربوط به فروش سهام است.
بحریه با بیان اینکه معاملات توسط 11 ایستگاه معاملاتی انجام شد، خاطرنشان کرد: در مجموع در هفته گذشته برای 25 نفر کد سهامداری جدید ایجاد شد.
انتهای پیام/ ت