خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خیز تکواندوی زنجان برای المپیک 2028

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 20:30
با قهرمانی تکواندوکار زنجانی در مسابقات جام باشگاه های آسیا و همچنین درخشش نوجوانان در مسابقات انتخابی تیم ملی روزهای خوبی در انتظار این ورزش در زنجان خواهد بود.
زنجان،ورزش،زنجاني،تكواندو،آسيا،حضور،تكواندوكار،المپيك،جام،غرور

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، با قهرمانی تکواندوکار زنجانی در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا و همچنین درخشش نوجوانان در مسابقات انتخابی تیم ملی روزهای خوبی در انتظار این ورزش در زنجان خواهد بود.
تکواندوکار زنجانی با پیروزی‌های پیاپی قهرمان جام باشگاه‌های آسیا شد که نشان می‌دهد برای حضور در المپیک خیز بلندی برداشته است.
امیرسینا بختیاری تکواندوکار زنجانی حاضر در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا در کشور چین توانست با مدال طلای خود نام خود را بیش از پیش در این ورزش بر سر زبان‌ها بیندازد.
بختیاری که تنها نماینده زنجان در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا 2025 بود، با چهار پیروزی غرور آفرین در وزن منفی 74 کیلوگرم توانست مدال طلای این رقابت‌ها را به گردن آویزد.
این تکواندوکار زنجانی که در دور نخست استراحت داشت، در دومین دیدار الجواهیر از عربستان را از پیش رو برداشت در دور بعدی علی خوش‌روش را شکست داد.
بختیاری در دیدار آخر توسماتوو از ازبکستان را از پیش رو برداشت تا به مقام قهرمانی در آسیا دست یاید.
تکواندو که در زنجان کارهای زیربنایی خوبی انجام داده اکنون به دنبال حضور غرور آفرین در رقابت‌های بین المللی است که این پیروزی‌ها نوید روزهای خوب را در این ورزش برای زنجان می‌دهد.
گذشته از رقابت‌های جهانی، المپیک 2028 مهمترین هدف تکواندو زنجان است که با حضور چنین ورزشکارانی بتواند افتخار بزرگی برای کرزی زنجان خلق کند.
حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان از برنامه های هیئت تکواندو می‌تواند به این هدف سرعت دهد و ورزش زنجان بتواند طعم شیرین حضور غرور آفرین در المپیک را بچشد.
برنامه‌های خوب هادی ساعی در فدراسیون تکواندو افتخارات بزرگی را ورزش کشور در المپیک قبلی به ارمغان آورد که قطعا با حمایت جامعه ورزش زنجان اتفاقات خوبی نیز در این رشته برای استان خواهد افتاد.
تکواندو ورزش ریشه داری در زنجان است و اکنون نیز مربیان ارزشمندی در این رشته در استان فعالیت دارند که در اردوهای تیم‌های ملی نیز حضور پیدا می‌کنند.
همچنین درخشش تکواندوکاران نوجوان زنجانی در مسابقات انتخابی نیز نشان می‌دهد که در سال‌های آینده باید منتظر خبرهای ویژه از این ورزش در زنجان داشت.
انتهای پیام/