مردم باید اثرگذاری کنگره ملی شهدا را لمس کنند
نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: مردم نیز باید بتوانند حضور و اثرگذاری این کنگره را لمس کنند و اثرگذاری بیرونی فعالیت های کنگره باید بیش از گذشته باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، دومین نشست «عهد خادمی 2» امروز با حضور مسئولان ارشد استانی، فرماندهان نظامی و اعضای ستاد کنگره ملی 5 هزار و 500 شهید استان البرز، در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد که میتواند نقطه آغاز برنامهریزیهای نهایی و همفکری گسترده برای برگزاری هرچه باشکوهتر اجلاسیه نهایی کنگره شهدا در مهرماه باشد.
آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی، نماینده ولیفقیه در استان البرز و رئیس شورای سیاستگذاری این کنگره با اشاره به حادثه اخیر بندر شهید رجایی و فوت و مصدوم شدن جمعی از هموطنان، ضمن تسلیت به بازماندگان این حادثه و نیز گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) به نقش این بزرگان در تمدن سازی اسلامی و حرکت جامعه بهسوی آرمانها و ارزشهای الهی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه وجود ائمه اطهار (ع) در مسیر تمدنسازی اسلامی تصادفی نیست و نقش کلیدی در شکلدهی فرهنگ ایثار و شهادت دارد و با تأکید بر اهمیت شکلگیری حرکتهای فرهنگی عمیق و تأثیرگذار در کشور و استان، کنگره شهدا را فرصتی ارزشمند برای احیای یاد و راه شهیدان دانست و گفت: با اطلاعرسانیها و فضاسازیهای مناسب در سطح شهر، مردم باید بهخوبی متوجه برگزاری این رویداد عظیم شوند.
امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند هویت بخشی هستیم
نماینده ولیفقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند هویت بخشی و خلق روایتهایی مستند و جذاب از ایثارگریها و جانفشانیهای شهدا هستیم، خاطرنشان کرد: باید تمام امکانات و توان خود را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به کار گیریم تا این فرهنگ نهتنها در البرز، بلکه در سراسر کشور نهادینه شود.
کاروان شهدا قطار حرکت ملت را به سرمنزل میرساند.
حسینی همدانی افزود: بنابراین پیامهای این عزیزان باید با زبان روز و شیوههای نوین به نسل جدید منتقل شود.
زحمات و تلاشهای بسیاری در این راستا صورت گرفته که از همه تلاشگران و فعالان این حوزه قدردانی و تشکر میکنیم.
فعالیتهای کنگره ملی شهدای استان باید مردمی شود و اجلاسیه نهایی آن اوج کار فرهنگی و هنری باشد تا بتوانیم دین خود را به شهدای دورانهای مختلف ادا کنیم.
وی با بیان اینکه مردم نیز باید بتوانند حضور و اثرگذاری این کنگره را لمس کنند و اثرگذاری بیرونی فعالیتهای کنگره باید بیش از گذشته باشد، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر این مهم تأکید میکنند که اقدامات فرهنگی باید در زندگی و کار مردم ملموس و تأثیرگذار باشند، لذا همه دستگاهها، ادارات و نهادها، رنگ و بوی شهدایی به محیط کار خود بدهند و پیامهای تأثیرگذار آنها را در سطح شهر منتشر کنند.
مدیران خود را خادم ملت بدانند
نماینده ولیفقیه در استان البرز بیان کرد: همه مردم باید از این رویداد بزرگ فرهنگی باخبر شوند، حتی در ورودیهای شهرها، محیطهای کاری و همچنین در میان صاحبان مشاغل مختلف باید نشانههایی از این کنگره ملی دیده شود و هرکسی وارد البرز شد متوجه شود که طرح بزرگی در راه است.
همه مدیران باید خود را خادم ملت بدانند و ارتباط خود را با مردم تقویت کنند.
حسینی همدانی اذعان کرد: در واقع خدمترسانی خالصانه و مردمی باید سرلوحه همه امور و اقدامات ما قرار گیرد، البته در مردمی بودن برنامهها تنها به شعار بسنده نشود، بلکه برنامههایی همچون یادوارهها و اجلاسیه ها با محوریت و همراهی عموم مردم برگزار شود و همه شهروندان خود را در آن سهیم بدانند و پای کار بیایند.
سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه استان البرز نیز در این نشست عنوان کرد: این رویداد صرفاً یک پروژه اجرایی در استان البرز نیست، بلکه حرکتی راهبردی و یک ضرورت فرهنگی برای جامعه به شمار میرود، بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، تاکنون 6 جلسه سیاستگذاری به ریاست امامجمعه کرج برگزار شده و 15 مصوبه اجرایی نیز به تصویب رسیده است.
شناسایی 100 سوژه شاخص دفاع مقدس در البرز
وی از شناسایی 100 سوژه شاخص دفاع مقدس در استان البرز بهمنظور تولیدات فرهنگی و هنری خبر داد و گفت: روایت ایثارگریها و رشادتهای شهدا باید با شیوهای نوین و مؤثر و بنا به تأکید رهبر معظم انقلاب، هنرمندانه بازگو شود.
از شهریور تا مهر و نهایتاً تا زمان برگزاری اجلاسیه نهایی شاهد اجرای 300 نمایش خیابانی و 200 سرود پاتوقی در محلات استان خواهیم بود.
فرمانده سپاه استان البرز عنوان کرد: حضور فعال در فضای مجازی با تولید محتواهای ویژه و پیامکهای شهدایی و نیز فضاسازی محیطی با استفاده از تابلوها، تلویزیونهای شهری و تبلیغات حملونقل عمومی، از دیگر برنامههای پیشبینیشده است.
سردار حیدرنیا اضافه کرد: ساخت مستندها و شخصیتپردازی ویژه سرداران و فرماندهان شهید، برگزاری ارکستر سمفونیک مقاومت و نمایشهای رزمی فرهنگی تا پیش از مراسم نهایی و اجلاسیههای ویژه برای دانشآموزان، بانوان، نیروهای مسلح و پیشکسوتان دفاع مقدس از جمله این برنامههاست.
کنگره شهدا در خلق نوآوری و وفاق اجتماعی پیشتاز باشد
مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز در این برنامه ضمن قدردانی از تلاشهای خادمان شهدا، بر ضرورت برگزاری کنگرهای ویژه و اثربخش در استان تأکید کرد و یادآور شد: این رویداد فرهنگی باید علاوه بر حفظ دستاوردهای ارزشی و معنوی، در خلق نوآوری و وفاق اجتماعی نیز پیشتاز باشد تا به الگویی موفق برای جوانان و عموم مردم در سراسر کشور تبدیل شود.
وی با تأکید بر اینکه باید فضایی را خلق کنیم که پیوند میان نسل جوان با آرمانهای انقلاب و شهدا، عمیقتر و ماندگارتر شود، به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت ترویج فرهنگ شهادت و خدمت بیمنت به مردم اشاره و خاطرنشان کرد: این مهم باید بهعنوان محور تمام برنامههای فرهنگی در استان البرز قرار گیرد.
استاندار البرز توضیح داد: با تلاش شبانهروزی و برنامهریزی دقیق مجموعه فرماندهی سپاه و دبیرخانه کنگره، زیرساختهای برگزاری یک رویداد فاخر، فراهم شده و لازم است همه مدیران و مسئولان استان خلاقیتها و پیشنهادات خود را برای تقویت هرچه بیشتر این برنامه ارائه و اجرایی کنند.
عبداللهی تصریح کرد: کنگره ملی شهدای استان البرز نباید یک مراسم نمادین باشد، بلکه باید بر جامعه استان تأثیر ملموس بر جای بگذارد و رویدادی ماندگار در سه سطح فرهنگی، اجتماعی و معنوی باشد.
امیدواریم با همراهی نهادهای فرهنگی و اجرایی، این اتفاق رقم بخورد و این کنگره مهم به الگویی ملی بدل شود.
انتهای پیام/