خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری اجلاسیه پایانی کنگره ملی ۵۵۰۰ شهید استان البرز در مهرماه ۱۴۰۴

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 19:06
کرج - فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز از برگزاری اجلاسیه نهایی ۵۵۰۰ شهید استان در تاریخ پنج‌شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد.
كنگره،استان،حيدرنيا،اجلاسيه،سردار،شهيد،نهايي،فرهنگي،شهدا،البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حیدرنیا در آئین عهد خادمی ۲ که در تاریخ چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان استانی و اعضای ستاد کنگره در کرج برگزار شد، تصریح کرد: کنگره ۵۵۰۰ شهید استان البرز فقط یک وظیفه نیست، بلکه یک حرکت فرهنگی و معنوی راهبردی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و هدف اصلی ما انتقال پیام شهدا به تمامی اقشار، به ویژه نسل جوان، می‌باشد.
سردار حیدرنیا همچنین گزارشی از فعالیت‌های ستاد در سال ۱۴۰۳ ارائه کرد و عنوان داشت: ستادهای شهرستانی، اقشاری و یگانی فعال شده و بیش از ۱۰۰ سوژه مرتبط با دفاع مقدس در سطح استان برای تولید محتواهای فرهنگی و هنری شناسایی شده‌اند.
وی اقدامات ترویجی کنگره را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: از ابتدای شهریور تا زمان برگزاری اجلاسیه نهایی، ۳۰۰ نمایش خیابانی، ۲۰۰ سرود پاتوقی، پیامک‌های شهدایی و محتوای ویژه‌ای در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
وی اظهار داشت: در برنامه‌های محتوایی کنگره، شخصیت‌پردازی سرداران شهید شاخص استان و تولید آثار مستند و هنری در حال انجام است و همچنین اجرای ارکستر سمفونیک مقاومت، نمایش رزمی فرهنگی و برگزاری اجلاسیه‌های ویژه برای دانش‌آموزان، زنان، نیروهای مسلح و پیشکسوتان قبل از اجلاسیه نهایی نیز در نظر گرفته شده است.
سردار حیدرنیا در پایان تأکید کرد: کنگره ۵۵۰۰ شهید استان البرز، فرصتی است برای بازخوانی میراث گرانبهای شهدا و احیای فرهنگ مقاومت.
با تلاش جمعی، ان‌شاءالله اجلاسیه نهایی به نحو شایسته و در شأن شهدای عزیز استان برگزار خواهد شد.