خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جدید دانشگاه کردستان معرفی شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 18:53
رئیس جدید دانشگاه کردستان با حضور مسئولان کشوری و استانی معرفی شد.
دانشگاه،كردستان،علمي،استان،فرهنگي،نقش،توسعه،جامعه،كشور،پژوهش ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سید احمدرضا خضری ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه کردستان، ظرفیت‌های این دانشگاه و همجواری با کشور عراق را یک فرصت برای تبدیل‌شدن به یک مرکز مهم توسعه علمی در سطح کشور دانست و گفت: یکی از راه‌های توسعه استان استفاده از ظرفیت علمی مراکز آموزشی همچون دانشگاه کردستان است.
وی به نقش تمدنی، فرهنگی و اجتماعی این نهاد علمی در غرب کشور اشاره کرد و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت جامعه دانشگاهی، مراکز علمی و پژوهشی یکی از راه‌های اصلی پیشرفت توسعه علم در استان است.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ سرمایه اجتماعی این دانشگاه را بی‌بدیل توصیف کرد و بیان داشت: امیدواریم دانشگاه کردستان با تداوم نقش تمدن‌ساز و فرهنگی خود، در تربیت دانشجویان و اساتید برجسته نقش موثری در پیشرفت و سربلندی کشور ایفا کند.
وی تصریح کرد: دانشگاه کردستان با توجه به برخورداری از نیروهای علمی و فرهنگی زمینه همکاری و هم‌‌‌افزایی در زمینه‌های مختلف را در سطح استان فراهم کند.
خضری با تاکید بر پیوند ناگسستنی جامعه و دانشگاه، بر لزوم افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دانشگاه کردستان تاکید و عنوان کرد: ماموریت محلی دانشگاه مهم است و این نقش باید در راستای نقش ملی دانشگاه باشد.
وی اظهار کرد: دانشگاه کردستان باید با شناخت مسائل استان، به ابعاد هنری، فرهنگی و تاریخی آن در پژوهش‌ها توجه ویژه داشته باشد.
مشاور وزیر علوم، با بیان اینکه ایجاد عدالت آموزشی از برنامه‌های اولویت‌دار است، به تنوع فرهنگی استان اشاره و بر لزوم حفظ وحدت و جلوگیری از واگرایی قومی و دینی تاکید کرد.
خصری یادآور شد: تمام تلاش‌های اساتید و جامعه دانشگاهی در راستای ارتقای سطح دانشگاه، نوآوری و تدوین نقشه راه برای رفع مسائل استان باشد‌.
جامعه دانشگاهی برای حل مسائل کردستان راهکار بدهند
آرش لهونی استاندار کردستان نیز در این مراسم از دانشگاه به‌عنوان خواستگاه اندیشه و تولید دانش و قلب تپنده توسعه هر جامعه‌ نام برد و بیان کرد: توسعه پایدار در ابعاد مختلف بدون استفاده از ظرفیت دانشگاه امکانپذیر نیست.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته‌ دانشگاه‌ها با تولید دانش و فناوری، آموزش نیروی انسانی ماهر و ارتباط مستقیم با صنعت و دولت و ایفای نقش مرجعیت فکری در سیاستگذاری‌ها به موتورهای اصلی توسعه تبدیل شده‌ است.
استاندار کردستان با ابراز خرسندی از اینکه امروز دانشگاه‌های کشور و استان نیز در این راستا حرکت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در سالیان اخیر دانشگاه کردستان با داشتن استادان برجسته و دانشجویان پرانگیزه در کمیته‌های مختلف علمی، پژوهشی و فرهنگی دستاوردهای خوبی داشته که مایه مباهات همه ماست.
وی به شرایط ویژه استان اشاره کرد و گفت: علی‌رغم غنای فرهنگی و اجتماعی، چالش‌های متعددی نیز وجود دارد، دانشگاه کردستان باید با سرعت بیشتری در این مسیر قدم بگذارد.
لهونی از پیگیری و تلاش برای تاسیس بنیاد زبان و ادبیات کردی در راستای مطالبات نخبگان علمی و جامعه دانشگاهی استان خبر داد.
استاندار کردستان تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت را ضروری برشمرد و با اشاره به وجود 500 دانشجوی بین‌الملل، این ظرفیت را فرصتی برای تبادل آثار علمی و پژوهشی دانست و یادآور شد: توجه به آموزش‌ها، مهارت‌محور باشد.
حجت‌الاسلام حبیب حاتمی، مسئول نهاد نمایندکی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان نیز در باب اهمیت دانشگاه به سخنانی پرداخت و قادرزاده رئیس سابق دانشگاه نیز گزارشی از اقدامات ارائه داد.
به گزارش تسنیم؛ در پایان عادل سی و سه مرده به عنوان رئیس جدید دانشگاه کردستان معرفی و از زحمات حامد قادرزاده در این مسئولیت قدردانی شد.
سی‌وسه‌مرده، دانش‌آموخته دکترای فیزیولوژی گیاهان زراعی و عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان با مرتبه استاد است.
وی تاکنون بیش از 75 مقاله علمی و پژوهشی منتشر کرده و سوابق اجرایی متعددی از جمله ریاست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی را در کارنامه خود دارد
انتهای پیام/481