مقاومسازی خودروهای فراجا برای حفظ جان کارکنان در مأموریتها
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مقاوم سازی خودروها در معاونت آماد و پشتیبانی فراجا کار علمی ارزشمندی در راستای ارتقای حفظ جان کارکنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی عبدالهی در حاشیه بازدید از خط تجهیز و مقاوم سازی خودروها در معاونت آماد و پشتیبانی فراجا که با حضور سردار محسن دره باغی معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار حمیدرضا اشراق معاون هماهنگ کننده فراجا انجام شد، اظهار داشت: بر اساس آنچه مشاهده شد در واقع یک کار اساسی و مهم در این معاونت صورت گرفته است.
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه نیروی انسانی، اساسیترین سرمایه در نیروهای مسلح محسوب میشود، تصریح کرد: علت اصلی این کار ارزشمند در فرماندهی انتظامی کشور ارتقا حفظ جان کارکنان بوده است یعنی تحت هر شرایطی و به هر شکل به خصوص در حین اجرای مأموریتها بایستی بتوانیم از نیروی انسانی خود محافظت کنیم.
وی افزود: رعایت این موضوع به طور حتم باعث افزایش روحیه و انگیزه کارکنان در اجرای مأموریتها شده و از سوی دیگر موجب وحشت دشمن و حریف مقابل خواهد شد تا جایی که دیگر فکر تعرض به ذهن آنان خطور هم نخواهد کرد.
این مقام ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه به هر حال همواره ضرورت نیاز به تقویت حفظ ایمنی و جان کارکنان نیروهای مسلح در حین مأموریتها امری حیاتی به شمار میرود، گفت: همکاران عزیز در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با توجه به نیاز مبرم ایمن سازی خودرو در مقابل گلوله تلاش کردند آن را ارتقا دهند.
سردار عبدالهی با اشاره به اینکه امروز شاهد انجام کارهای بسیار هوشمندانهای در مجموعه معاونت آماد و پشتیبانی فراجا هستیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این کار علمی یعنی مقاوم سازی خودروها که بر مبنای تحقیق و توسعه و دانش فنی صورت پذیرفته و نمونههایی از آن تا به امروز تولید و در برخی یگانهای فراجا واگذار شده است، ان شاء الله شاهد اثرگذاری مثبت این مهم در میزان موفقیت مأموریتها خواهیم بود.
وی در خاتمه عنوان داشت: همانطور که اشاره شد این کار مهم و ارزشمندی است که جا دارد به سهم خود تشکر و قدردانی کنم و موفقیت فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را برای انجام این کار بهینه تبریک بگویم.