خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاچاقچیان چوب تاغ به دام قانون افتادند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 17:30
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اشتهارد از توقیف یک دستگاه خودروی سواری حامل مقطوعات چوب، از گونه تاغ توسط عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان خبر داد و گفت: قاچاقچیان چوب تاغ به دام قانون افتادند.
طبيعي،منابع،اشتهارد،چوب،تاغ،يگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، بهزاد اصلان پنجه، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اشتهارد از توقیف یک دستگاه خودروی سواری حامل مقطوعات چوب، از گونه تاغ توسط عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان خبر داد.
وی افزود: این عملیات طی یک اقدام منسجم و حساب شده در جاده اشتهارد به ماهدشت، پس از چند ساعت کمین صورت گرفت.
قاچاقچیان چوب تاغ طی گشت و پایش و کمین‌های مستمر پس از تعقیب و گریز و با رعایت قوانین حفاظتی بازداشت شدند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اشتهارد بیان کرد: در ادامه با هماهنگی‌های صورت گرفته با اداره آگاهی شهرستان، ضمن تنظیم صورت‌جلسه، قاچاقچیان به همراه خودروی سواری حامل چوب ممنوع القطع تاغ تحویل مأموران نیروی انتظامی شدند.
اصلان پنجه با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده ماده 48 تنظیم و تحویل مراجع قضایی شد، گفت: برخوردهای بدون اغماض و جدی با قاچاقچیان چوب در دستور کار یگان حفاظت منابع طبیعی اشتهارد قرار دارد و مأموران این یگان در عرصه‌های منابع طبیعی حضوری فعال دارند.
انتهای پیام/