خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خارطوم: امارات در کشتار مردم سودان دست دارد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 16:30
سخنگوی رسمی دولت سودان بار دیگر حکومت امارات را به دست داشتن در درگیری های سودان از طریق حمایت از شبه نظامیان واکنش سریع و کشتار مردم این کشور متهم کرد.
سودان،دولت،ابوظبي،سخنگوي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی رسمی دولت سودان گفت: دولت ابوظبی(امارات) عادت کرده است دست داشتن خود در کشتار مردم سودان را انکار کند، این در حالی است که دولت سودان ادله و مدارک کافی درخصوص اقدامات ابوظبی در اختیار دارد.
این سخنگو خاطر نشان کرد دولت ابوظبی تلاش می کند از مسئولیت خود در این زمینه از طریق متهم کردن دولت سودان به اینکه در پس محموله تسلیحاتی که به زعم ابوظبی متعلق به نیروهای مسلح سودان است، شانه خالی کند.
سخنگوی دولت سودان گفت دولت ابوظبی تلاش می کند بر نقش خود در حمایت از جنایات تروریستی که شبه نظامیان واکنش سریع علیه ملت سودان مرتکب می شوند، سرپوش بگذارد.
انتهای پیام/