خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حرکت قطار جشنواره خیرین مدرسه‌ساز از ایران کوچک - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 16:12
معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: قطار بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور از استان البرز که به عنوان ایران کوچک شناخته می شود، با شور و حرارتی وصف ناپذیر حرکت خود را آغاز کرد.
خيرين،توسعه،كشور،مدارس،البرز،آموزشي،جشنواره،تجهيز،نوسازي،مسي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور امروز در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان البرز ضمن تبریک دهه کرامت گفت: قطار بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور از استان البرز که به‌عنوان ایران کوچک شناخته می‌شود، با شور و حرارتی وصف‌ناپذیر حرکت خود را آغاز کرد.
وی این جشنواره را سرآغاز یک کار بسیار مهم دانست و مطرح کرد: در بیست و ششمین دوره این جشنواره که در سال گذشته برگزار شد، خیرین نیک‌اندیش با مشارکتی چشمگیر، مبلغی بالغ‌بر 18 هزار میلیارد تومان را در قالب تعهدات مالی برای ساخت و تجهیز مدارس ثبت کردند که این امر نشان‌دهنده نقش پررنگ و ارزشمند جامعه خیرین در ارتقای زیرساخت‌های آموزشی کشور است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور این رشد را جهشی چشمگیر و بی‌سابقه توصیف کرد و افزود: در بیست و پنجمین دوره جشنواره خیرین مدرسه‌ساز، مبلغی معادل 11.4 هزار میلیارد تومان از سوی خیرین مدرسه‌ساز تعهد شد که در آن زمان یک رکورد محسوب می‌شد.
حتی اعلام شد که این میزان مشارکت، رشد حدود 400 درصدی نسبت به دوره‌های پیشین داشته است.
خان‌محمدی اضافه کرد: با این وجود، نگرانی‌هایی وجود داشت که در جشنواره بیست‌وششم نتوانیم به این سطح از مشارکت دست پیدا کنیم یا دست‌کم افزایش اندکی داشته باشیم اما به همت خیرین و تلاش مجامع خیرین مدرسه‌ساز، موفق شدیم به رقم قابل‌توجه 18.6هزار میلیارد تومان برسیم؛ دستاوردی بزرگ که نشان‌دهنده عزم راسخ جامعه خیرین در مسیر مدرسه‌سازی است.
افزایش قابل‌توجه میزان تعهدات خیرین مدرسه‌ساز
وی عنوان کرد: امسال اتفاقی ویژه در مسیر مدرسه‌سازی کشور رقم خورد.
در شهریورماه در جریان بازدید رئیس‌جمهور از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، وی دستوری ویژه صادر کرد که منجر به آغاز نهضتی با عنوان توسعه عدالت در فضا و تجهیزات آموزشی شد.
در زمان صدور این دستور، میزان تعهدات ثبت‌شده از سوی خیرین مدرسه‌ساز حدود 7.7هزار میلیارد تومان بود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: اما در فاصله‌ای کمتر از 6 ماه، با تلاش‌های خیرین و عزم راسخ آن‌ها در مسیر توسعه فضاهای آموزشی، این رقم تا روزهای پایانی اسفندماه به 18.6هزار میلیارد تومان رسید که این رشد چشمگیر، نشان‌دهنده تلاش خیرین کشور در راستای تحقق پیام ریاست‌جمهور در زمینه ساخت و توسعه فضاهای آموزشی است.
خان‌محمدی تصریح کرد: اگر ما این سرزمین پرافتخار را دوست داریم، سرزمینی که شهدای بزرگی را به‌ویژه در عملیات کربلای 5از دل دفاع مقدس، تقدیم این کشور کرده، پس باید راه آن شهیدان را با تعهدی عمیق ادامه دهیم که امروز، با گام نهادن در مسیر مدرسه‌سازی و مشارکت در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، می‌توانیم میراث آنان را پاس بداریم.
وی با بیان اینکه البرز، با ویژگی‌های منحصربه‌فرد و جایگاه استراتژیکی خود، اگر بتواند در این مسیر موفق عمل کند، بی‌شک الگو و نقطه شروعی برای گسترش این حرکت در سراسر کشور خواهد شد، افزود: ما دو طرح ویژه را در حال اجرا داریم که هر دو به نام شهدای البرزی مزین شده‌اند.
یکی از آن‌ها طرح شهید پناهی است که با هدف ساماندهی مدارس کانکسی اجرا می‌شود.
ساماندهی 68 هزار کلاس درس در طرح شهید عجمیان
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: طرح شهید عجمیان هم به‌منظور بهسازی و شاداب‌سازی مدارس اجرایی و در سال گذشته بیش از 68هزار کلاس درس ساماندهی شد.
طبق نظرسنجی‌ها، 78 درصد مردم اعلام کرده‌اند که تمایل دارند مالیات خود را در حوزه آموزش‌وپرورش هزینه کنند که بند خ ماده 20 قانون برنامه هفتم توسعه در همین راستاست.
خان‌محمدی افزود: بر این اساس، درصورتی‌که افراد تمایل داشته باشند مالیات خود را در حوزه مشخصی هزینه کنند، می‌توانند معادل اعتبار مالیاتی، نسبت به مشارکت در ساخت مدرسه اقدام کنند.
استان البرز به دلیل مهاجرپذیری و مهمان‌پذیری، دارا بودن موقعیت‌های صنعتی و ...
با چالش‌ها و مشکلات بسیاری مواجه است که باید تدابیری برای رفع آن‌ها اتخاذ شود.
وی خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم که آموزش‌وپرورش، نوسازی مدارس و سایر نهادهای ذی‌ربط با نگاهی ویژه، زمینه‌ساز استفاده از ظرفیت‌های قانونی همچون بند خ ماده 20 قانون برنامه هفتم توسعه، جابه‌جایی سقف اعتبارات و صدور مجوزهای ویژه باشند تا استان البرز بتواند متناسب با رشد جمعیتی و نقش ملی خود، توسعه‌ای عادلانه و متوازن را در حوزه آموزش تجربه کند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه موضوع مولدسازی دارایی‌ها را نیز با جدیت پیگیری خواهیم کرد، اذعان کرد: بنده شخصاً در گفت‌وگو با استاندار البرز، تأکید داشتم که در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، با حضور خیرین، ایده‌ای نو و کاربردی مطرح شود تا برای مهر امسال و حتی سال آینده، با مشکلی در زمینه سرانه فضاهای آموزشی مواجه نشویم.
خان‌محمدی مطرح کرد: با تمام وجود، دست‌بوس خیرینی هستم که بدون ‌هیچ چشم‌داشتی در این مسیر مقدس گام برداشته‌اند.
آغاز جشنواره بیست‌وهفتم از استان البرز، نه‌تنها یک رویداد، بلکه نقطه‌ امیدی است که می‌تواند در استان‌های دیگر نیز گسترش یابد.
امید آن‌که روزی فرا رسد که استان پرظرفیت البرز دیگر هیچ‌گونه چالشی در زمینه فضای آموزشی نداشته باشد.
انتهای پیام/