ضرورت مقایسه بودجه گردشگری شهرداری تبریز با دیگر شهرها
عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: بودجه گردشگری در سال جاری باید سامان دهی شود و مقایسه شود که نسبت کلان شهر تبریز به دیگر کلانشهرها در تخصیص بودجه گردشگری چگونه بوده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجتالاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز در نودونهمین جلسه این کمیسیون، اظهار کرد: رونق اقتصادی و کسب و کار، افزایش تعاملات فرهنگی و گستردگی بین اقوام و ملل در سایه رونق گردشگری اتفاق میافتد.
وی، گفت: مفهوم گردشگری در ادارهکل گردشگری یک مفهوم داشته و در مجموعه شهرداری تبریز یک مفهوم دارد.
وظیفه اصلی شهرداری بسترسازی زیرساختی و عمومی است و باتوجه به این توصیف، شهرداری در حوزه گردشگری عملکرد موفقی داشته است که اقدامات در حوزه نوسازی ناوگان تاکسیرانی، آسفالت، سنگفرش و دیگر خدمات شهری از جمله عملکرد شهرداری در راستای گردشگری است.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار با اشاره به اینکه شهرداری تبریز در حوزه موزهداری نیز ورود کرده است، گفت: شهرداری تبریز در حوزه گردشگری حرفی برای گفتن دارد؛ از جمله مقصدهای پربازدید گردشگری، اماکن در اختیار شهرداری بود.
عمارت ساعت و خانه نیکدل از فعالترین حوزههای گردشگری زیرنظر شهرداری تبریز بود اما در هر صورت نیاز است باز هم گزارشهایی در این خصوص ارائه شده و آسیبشناسی نیز صورت بگیرد.
زعفرانچیلر با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف اماکن در اختیار میراث فرهنگی، گفت: نیروی انسانی حوزه گردشگری باید در ساختار مناسب فعالیت کند.
کادرسازی در حوزه تخصصی گردشگری مطابق با استانداردهای گردشگری باید صورت بگیرد.
وی با تأکید بر اینکه روایت واحدی از موضوعات تاریخی و اماکن گردشگری ارائه شود، گفت: بسیاری از موضوعات میتواند در کمیته گردشکری مطرح و حل شود.
زعفرانچیلر، تأکید کرد: فعالیتهای حوزه گردشگری باید به مجموعه تاریخی عمارت ساعت، حیات مستمر ببخشد و جلسات پیگیری مسائل حوزه گردشگری باید بهصورت هفتگی برگزار شود.
ضرورت گزارش بایدها و نبایدها گردشگری در شهرداری تبریز
علی نوای باغبان، دبیر کمیسیون کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار شورای اسلامی شهر تبریز نیز تأکید کرد: ضرورت دارد دستاوردها و چالشهای شهرداری تبریز در حوزه گردشگری در صحن علنی شورا گزارش شود.
وی، با تأکید بر مطرح شدن بایدها و نبایدهای حوزه گردشگری در شهرداری تبریز، گفت: شورا بهصورت همهجانبه از مسئله گردشگری حمایت خواهد کرد؛ یکی از تصمیمهای مهم و اثرگذار شورای ششم، اختصاص عمارت به موزه است که نشانگر اراده شورا و مدیریت شهری در حوزه گردشگری است.
دبیر کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسب و کار با اشاره محوریت عمارت ساعت در جذب گردشگر، گفت: بودجه گردشگری در سال جاری باید ساماندهی شود و سنجیده شود که نسبت کلانشهر تبریز به دیگر کلانشهرها در تخصیص بودجه گردشگری چگونه بوده است.
باغبان با اشاره به اینکه سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز، مدیریت گردشگری را نیز در ذیل حوزههای گسترده خود گنجانده است، گفت: پیش از این ادارهکل گردشگری در مجموعه شهرداری وجود داشت که نیاز است شهرداری باز هم پیشگام بودن خود را در حوزه گردشگری ثابت کند.
ظرفیتهای بینظیر تبریز در حوزه گردشگری
یعقوب هوشیار، شهردار تبریز نیز ضمن قدردانی از تلاشهای فعالان حوزه گردشگری در شهرداری تبریز، گفت: ظرفیتهای بینظیری در حوزه گردشگری وجود دارد که بههمت نیروی انسانی و فعالان حوزه گردشگری میتوان اقدامات شاخصی در این حوزه انجام داد.
وی با تأکید بر ظرفیت گردشگری مقبرةالشعرای تبریز، گفت: هر یک از شاعران این مقبره، ظرفیتی برای برقراری ارتباطات فرهنگی است نیاز است در معرفی هر یک از شاعران، اقداماتی انجام شود.
شهردار تبریز با اشاره به ظرفیت تبریز در حوزه صنعت فرش، گفت: آموزش صنایع دستی تبریز نیز باید در اولویت جدی حوزه گردشگری بوده و با آموزش صنایع دستی به گردشگران، سفیرانی برای معرفی تبریز در جامعه داشته باشیم.
انتهای پیام/