خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری دلال دلار در یوسف‌آباد تهران

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 14:18
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف محل داد و ستد غیرمجاز ارزی در محله یوسف آباد و دستگیری دلال دلار خبر داد.
ارزي،فعاليت،افشاري،سرهنگ،غيرمجاز،هرگونه

به گزارش مشرق، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری روز چهارشنبه در این خصوص گفت: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیش دستانه در مبارزه با اخلال گران بازار ارز مشخص شد فردی در دفتر خود واقع در خیابان یوسف آباد، اقدام به فعالیت غیرمجاز ارزی می‌کند.
وی ادامه داد: در این رابطه ماموران مبادرت به شناسایی و دستگیری یک نفر که به صورت غیرمجاز فعالیت گسترده‌ای ارزی به راه انداخته بود، کردند.
سرهنگ افشاری افزود: در بازرسی از دفتر کار این فرد که فاقد هرگونه جواز کسب و تابلو بود، مجموعاً ۱۹۰هزار دلار آمریکا به ارزش ۱۴.۵ میلیارد تومان و تعداد زیادی اسناد و مدارک و مستندات مربوط به فعالیت غیر مجازی ارزی کشف شد.
وی گفت: پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به همراه متهم به مقام قضایی ارجاع شد.
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از شهروندان درخواست کرد: درصورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.