خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه کردستان می‌تواند به کانون توسعه علمی کشور تبدیل شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 13:30
سنندج- مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه کردستان می‌تواند به کانون توسعه علمی کشور تبدیل شود و با استفاده از ظرفیت مرز به این خواسته برسد.
دانشگاه،كردستان،تاكيد،نقش،خضري،علمي،فرهنگي،اجتماعي،انتظار،پر ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمدرضا خضری، ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه کردستان، ضمن تسلیت حادثه بندر شهید رجایی، این دانشگاه را مرکزی تأثیرگذار در غرب کشور خواند و با یادآوری نیم قرن فعالیت آن، نقش تمدنی، فرهنگی و اجتماعی این مرکز علمی و پژوهشی را برجسته دانست.
وی با اشاره به سرمایه اجتماعی عظیم دانشگاه کردستان، انتظار داشت این دانشگاه با ظرفیت‌های بالای خود، نقش تمدن‌ساز و فرهنگی خود را به نحو احسن ادامه دهد.
وی تاکید کرد: پیشرانان توسعه از دل دانشگاه‌ها پرورش می‌یابند و با توجه به اینکه بخشی از قلب تپنده ایران در کردستان است، انتظار می‌رود این دانشگاه با پرورش دانشجویان وطن‌دوست و اساتید بزرگ، برای اعتلا و بالندگی ایران بکوشد و ادای دین کند.
خضری با بیان اینکه جامعه و دانشگاه همواره همپا هستند، بر ضرورت افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی در دانشگاه تاکید کرد.
وی همچنین به مأموریت محلی دانشگاه اشاره و بیان کرد: این نقش نباید منافاتی با نقش ملی آن داشته باشد و باید دانشگاه کردستان با شناخت مسائل استان، ابعاد مهم هنری، فرهنگی و تاریخی آن را نیز در اولویت پژوهش‌های خود قرار دهد.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برقراری عدالت آموزشی را از اصول مهم دانست و افزود: دانشگاه کردستان باید در بخش آموزش و پژوهش عدالت‌پذیر بوده و به گونه‌ای عمل کند که ذینفعان آن احساس بی‌عدالتی نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه کردستان سرزمین فرهنگ‌های متنوع است و نباید اجازه داد به سمت واگرایی قومی و دینی سوق پیدا کند، اظهار داشت: دانشگاه کردستان باید مامن اهل علم باشد و تمام تلاش‌ها برای تبدیل شدن این مرکز علمی به یک دانشگاه ایرانی در تراز رتبه یک و تدوین نقشه راه برای این هدف صورت گیرد.
خضری ظرفیت مرزی استان کردستان را فرصتی برای تبدیل دانشگاه کردستان به کانون توسعه علمی کشور دانست و بر لزوم استفاده از جوانان، بانوان و نخبگان تاکید کرد.
وی همچنین پیشنهاد داد که دانشگاه به سمت رشته‌های چند و یا میان‌رشته‌ای حرکت کرده و نوآور بودن خود را به اثبات برساند.