خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به بهداشت و سلامت حق همگانی مردم ایران است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 12:58
به گفته پزشکیان اگر نتوانیم فرزندانمان را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت. اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.
كارگران،رسيدگي،دولت،سلامت،اجازه،مدارس،جمهور،آينده،آموزش،رئيس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در سی و ششمین جشنواره ملی امتنان از کارگران و گروه‌های کار نمونه، اظهار کرد: حادثه بندر شهید رجایی بسیار تلخ بود که برای ما واقعا موجب ناراحتی شد.
در بندرعباس تصمیم گرفته شد که، چون آن منطقه بیمه البرز بود، بیمه خسارات را پرداخت کند.
در دولت به وزیر تعاون اعلام کردیم همه کسانی که جان خود را از دست دادند باید شناسایی شوند و علاوه بر حق و حقوق آنها، مشکلات آنها احصا شود.
رئیس جمهور بیان کرد ما به خانواده آنها از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد، به همان شکلی که دولت به خانواده‌های فوت شدگان معدن طبس رسیدگی کرد، دولت اجازه نمی‌دهد خانواده‌های فوت شدگان با مشکل مواجه شوند.
خود را موظف می‌دانیم به خانواده این افراد از هر نظر رسیدگی کنیم.
رئیس جمهور تصریح کرد: بهداشت و سلامت حق همگانی است و خود را موظف به رسیدگی به سلامت همه مردم می‌دانیم.
بالاخص به مسائل بهداشتی و سلامت کارگران رسیدگی خواهیم کرد.
در دولت جلسه خواهیم داشت و قول می‌دهیم سلامت کارگران را تامین خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم مشکلی پیش بیاید.
وی ادامه داد: نهضت ساخت مدارس و نوع آموزش در مدارس را راه‌اندازی کرده‌ایم.
فرزندان ما آیندگان کشور هستند و اگر نتوانیم آنها را درست آموزش دهیم، آینده درستی نخواهیم داشت.
اجازه نمی‌دهیم دانش آموزان، آموزش‌های ناصحیح و غیرکافی داشته باشند.
پزشکیان بیان کرد: تلاش می‌کنیم نه در مدارس خاص بلکه کیفیت و کمیت آموزش را مدارسی که کارگران فرزندان خود را آنجا می‌فرستند، اصلاح خواهیم کرد.
وی افزود: در رابطه با مسائل بانکی مطالبات شما را دنبال می‌کنیم تا مشکلات حل شود.
تا جایی که در توان داریم، در دولت پیگیری می‌کنیم تا روند اعتماد به کارگران حل شود.
رئیس‌جمهور در پایان تاکید کرد: با کمک شما ایران را طوری می‌سازیم تا طمع بیگانگان در رابطه با کشورمان ناامید شود.
آینده کشور را ما و شما خواهیم ساخت.
ایران را باید طوری بسازیم که شایسته همه ایرانیان باشد.
امیدوارم تلاش شما بتواند آینده کشور را تضمین کند.