خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح «سودای بندگی» گامی برای آموزش عملی وضو و نماز در مدارس است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404 - 12:41
سنندج- معاون آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: با اجرای طرح آموزشی «سودای بندگی» در مدارس ابتدایی ویژه، گامی مهم در راستای آموزش عملی وضو و نماز و کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشته شده است.
آموزش،نماز،استثنايي،استان،بندگي،سوداي،ابتدايي،ديني،دوره،پرور ...

به گزارش خبرنگار مهر، سیده زمانه ظهر چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه‌های کردستان اعلام کرد: طرح آموزشی - تربیتی سودای بندگی با هدف تعمیق ارزش‌های الهی و معارف بلند دینی در ۲۷ مدرسه مستقل دوره ابتدایی استثنایی استان در حال اجرا است.
وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ اقامه نماز و آموزش معارف دینی در مدارس استثنایی اظهار داشت: در راستای تبیین و نهادینه ساختن فرهنگ انسان‌ساز نماز و نمایان‌سازی جلوه تمام نما از مظاهر بارز دینی و معنویت، دستورالعمل سودای بندگی در ۱۴۹ کلاس درس مدارس دوره ابتدایی برای بیش از ۹۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر با نیازهای ویژه استان اجرا می‌شود.
معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به آغاز اجرای آموزش عملی نماز و وضو (سودای بندگی) از آبان ماه سال گذشته، افزود: این طرح تا اواسط اردیبهشت ماه جاری در مدارس استثنایی دوره ابتدایی استان ادامه خواهد داشت و در جهت به کمال رسیدن فضائل اخلاقی دانش‌آموزان گام برمی‌دارد.
حسینی عنوان کرد: در اجرای دستورالعمل «سودای بندگی»، نحوه صحیح وضو گرفتن و خواندن نماز به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه دوره ابتدایی استان آموزش داده می‌شود.
وی با بیان اینکه آموزش نماز و اعمال دینی آثار تربیتی، اخلاقی و عاطفی عمیقی بر شخصیت دانش‌آموزان دوره ابتدایی می‌گذارد، تصریح کرد: اجرای طرح سودای بندگی گامی مؤثر در این راستا به شمار می‌رود.
معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همچنین بر لزوم توجه به تفاوت ظرفیت‌ها، استعدادها، نیازها و خواسته‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه متناسب با محدودیت آنان در آموزش آداب نماز به منظور پیشگیری از بروز آسیب‌های تربیتی تاکید کرد.
حسینی ترویج فرهنگ نماز را یک نوع سرمایه‌گذاری فرهنگی و اجتماعی دانست و با تاکید بر اینکه همه اعمال انسان بر اساس نماز به عنوان نخستین ستون دین مورد سنجش قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: اگر در تعلیم و تربیت، پرورش و تهذیب برای دانش‌آموزان اقدامی صورت نگیرد، در بخش آموزش به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
وی در پایان با تأکید بر تأثیرگذاری این فریضه الهی در رشد، تعالی فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود: ترویج و گسترش فعالیت‌های دینی و قرآنی همواره سرلوحه فعالیت‌های پرورشی آموزش و پرورش استثنایی بوده است.